SON DAKİKA
Hava Durumu

45 yıl sonra Timsah'tan '1' ilk

Sercan Güler Süper Lig’in 6 haftası geride kalırken yeşil-beyazlılar 5 kez rakipleri ile berabere kalarak 45 senenin ardından ilk kez 5 ha

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2018 18:04
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2018 19:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
45 yıl sonra Timsah'tan '1' ilk
Sercan Güler
Süper Lig’in 6 haftası geride kalırken yeşil-beyazlılar 5 kez rakipleri ile berabere kalarak 45 senenin ardından ilk kez 5 hafta üst üste sahadan beraberlikle ayrılmış oldu. Öte yandan yeşil-beyazlılar 12 sezon sonra  ilk 6 haftayı galibiyetsiz kapatırken, savunma anlamında da son 8 sezonun en iyi performansını ortaya koydu.
Süper Lig’de 6. haftanın perdesi bugün oynanacak maçlarla kapanacakken yeşil-beyazlıların 6 haftalık performansı ilginç bir tablo oluşturdu. Sezon başında yeniden yapılanarak deri değiştiren Timsah, son 2 sezonda ortaya koyulan performansın üstüne perde çekerken, göz dolduran futbolunu puan durumuna yansıtamadı. 6 haftada aleyhine işleyen VAR kararları ile birlikte defalarca hayal kırıklığına uğrayan Bursaspor’un 3 golü VAR kararı ile iptal edilirken benzer kararlar ile de yeşil-beyazlı takım ve yönetim büyük ölçüde yıprandı. Her şeye rağmen futboluyla göz dolduran ve her maça 3 puan parolası ile çıkan Bursaspor 6 haftalık süreç içerisinde gösterdiği performansla ilerleyen haftalara umut dolu futbolunu taşıdı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.