SON DAKİKA
Hava Durumu

Aksoy: 'Kazanmamız gerekiyor'

Erkekler Voleybol 1. Ligi'nde 21 Şubat Pazar günü Fenerbahçe'yi konuk edecek İnegöl Belediyespor'un antrenörü Ali Bahadır Aksoy, mutlaka kazanmaları gereken bir maça çıkacaklarını söyledi. ( Şaban Kılıçcı - Anadolu Ajansı )

Haber Giriş Tarihi: 18.02.2016 17:49
Haber Güncellenme Tarihi: 18.02.2016 18:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Aksoy: 'Kazanmamız gerekiyor'
Erkekler Voleybol 1. Ligi'nde 21 Şubat Pazar günü Fenerbahçe'yi konuk edecek İnegöl Belediyespor'un antrenörü Ali Bahadır Aksoy, mutlaka kazanmaları gereken bir maça çıkacaklarını söyledi.
 

 

Turuncu-lacivertli ekip, Fenerbahçe maçının hazırlıklarını Aksoy yönetiminde İlçe Gençlik Hizmetleri Spor Salonu'nda yaptığı antrenmanla sürdürdü. Aksoy, idman öncesi yaptığı açıklamada, sezonun ilk devresinde deplasmanda Fenerbahçe'yi yendiklerini hatırlattı. Sarı-lacivertli takıma karşı rövanşı da kazanmak istediklerini vurgulayan Aksoy, şöyle konuştu:"Galatasaray maçını deplasmanda oynadık ve 3-1 kaybettik. Şimdi Fenerbahçe maçına bakıyoruz. İlk devre Galatasaray'ı sahamızda, Fenerbahçe'yi deplasmanda yenmiştik. Şimdi deplasmanda yendiğimiz Fenerbahçe maçının bir yerde rövanşı oluyor. Bizim de puana ihtiyacımız var. Fenerbahçe maçını kazanmamız gerekiyor. Bu maç çok çok önemli. Tüm taraftarlarımızın desteğini bekliyoruz ve maçı beraberce yaşamak istiyoruz." Ligde 7. sırada bulunduklarını dile getiren Aksoy, sezon bitimine kadar 6 maçtan da galip ayrılıp play-off bölümünde mücadele etme hakkını kazanmak istediklerini sözlerine ekledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.