SON DAKİKA
Hava Durumu

Amatör sporculara Yıldırım desteği

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Hacivat ve Yavuzselim Spor kulüplerini ziyaretinde, ‘Sporun yeni merkezi Yıldırım’ he

Haber Giriş Tarihi: 31.12.2014 14:00
Haber Güncellenme Tarihi: 31.12.2014 15:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Amatör sporculara Yıldırım desteği
Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Hacivat ve Yavuzselim Spor kulüplerini ziyaretinde, ‘Sporun yeni merkezi Yıldırım’ hedefiyle amatör spor kulüplerine destek vermeyi sürdüreceklerini söyledi.

 

Yıldırım’da faaliyet gösteren spor kulüplerine desteğini sürdüren Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, amatör liglerde mücadele veren Hacivat Spor Kulübü ve Yavuzselim Spor Kulübü’nü ziyaret etti. İlk olarak Hacivat Spor Kulübü’nde kulüp başkanı Ceyhun Cihan ile bir araya gelen Başkan Edebali, daha sonra Yavuzselim Spor Kulübü’nü ziyaret ederek Başkan Orhan Sarsıcı’dan takım ve tesis hakkında bilgiler aldı. Yıldırım’daki spor kulüplerinin ilçeye artı bir değer kattığını söyleyen Başkan Edebali, “Genç nüfusun yoğun olduğu Yıldırım’da, kulüplerimiz çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan korumak adına önemli işlere imza atmaktadırlar” dedi.


‘SPORA VE SPORCUYA DESTEĞİMİZ SÜRECEK’

Yıldırım’ın ‘ideal şehir’ olması yolunda sporun önemli bir yer tuttuğunun altını çizen Başkan Edebali, “Sporun ve sporcunun dostu Yıldırım’ı oluşturmak için çalışmalarımıza tüm hızımızla devam ediyoruz. Başta çocuklarımızın ve gençlerimizin tutkusu olan futbol olmak üzere tüm spor branşlarımızda tesis ve malzeme yardımı anlamında katkılarımız devam edecek” diye konuştu. Yıldırım’ı sporda marka konumuna getirmek adına çalıştıklarını da vurgulayan Başkan Edebali, “7’den 70’e her Yıldırımlı sporla iç içe yaşayacak. Geleceğimizi teminat altına alacak sağlıklı ve güçlü nesilleri yetiştirmek adına spor kulüplerimize desteğimiz sürecek” ifadelerini kullandı.

DART VE MASA TENİSİ TURNUVASI BAŞLADI


Başkan Edebali, spor kulübü ziyaretlerinin ardından Yıldırım Belediyesi Birimler arası Dart ve Masa Tenisi Turnuvası’na katıldı. Belediye personelleriyle dart ve masa tenisi oynayan Başkan Edebali, “Birimler arası spor turnuvalarımız ile mesai arkadaşlarımızla birlikte hem spor yapıyor hem de keyifli vakit geçiriyoruz. Çalışanlar arasındaki dayanışmayı da güçlendirerek bu sayede hizmet kalitemizi daha yüksek seviyelere çıkartmayı hedefliyoruz” diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.