SON DAKİKA
Hava Durumu

Amatör sporun adresi 'Yeni Yıldırım'

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Amatör Lig’de mücadele eden Selimspor’un sezon açılışına katıldı. Yıldırım’ın önemli

Haber Giriş Tarihi: 12.01.2015 14:45
Haber Güncellenme Tarihi: 12.01.2015 15:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Amatör sporun adresi 'Yeni Yıldırım'
Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Amatör Lig’de mücadele eden Selimspor’un sezon açılışına katıldı.
Yıldırım’ın önemli amatör kulüplerinden biri olan Selimspor’un sezon açılışına Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’nin yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, amatör spor kulüplerinin yöneticileri ve sporcular katıldı. Sezon açılış töreni öncesi meşaleler eşliğinde karşılanan Edebali yaptığı konuşmada, spor şehri ‘Yeni Yıldırım’ hedefiyle amatör spor kulüplerine güçlü bir destek verdiklerini söyledi. Yıldırım’daki spor kulüplerinin ilçeye artı bir değer kattığını vurgulayan Edebali, “Genç nüfusumuzla birlikte Yıldırım’ı sporun ve sporcunun şehri haline getireceğiz. Amatör spor kulüplerimizde yetişen gençlerimiz geleceğin yıldızları olacaktır” diye konuştu.
Yeni Yıldırım’da sporun en önemli sosyal faaliyet alanlarından biri olacağını ve spor yatırımlarına ara vermeden devam edileceğini dile getiren Edebali, “Çocuklarımızın ve gençlerimizin tutkusu olan başta futbol olmak üzere tüm spor branşlarımızda tesis ve malzeme yardımı anlamında katkılarımız devam edecek. Yıldırım’ı sporda marka konumuna getirmek adına gayret gösteriyoruz. Ankara Yolu üzerinde içerisinde futbol sahaları da bulunan dev bir spor kampüsü yapıyoruz. 7’den 70’e her Yıldırımlı sporla iç içe yaşayacak. Geleceğimizi teminat altına alacak güçlü nesilleri yetiştirmek adına spor kulüplerimize de desteğimiz sürecek” diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.