SON DAKİKA
Hava Durumu

Arda Turan'ın transferi İsponyal basınında

Barcelona ile Başakşehir arasında Arda Turan transferi için yapılan görüşmelerle ilgili ilk bilgiler İspanyol bas

Haber Giriş Tarihi: 10.01.2018 11:48
Haber Güncellenme Tarihi: 10.01.2018 13:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Arda Turan'ın transferi İsponyal basınında
Barcelona ile Başakşehir arasında Arda Turan transferi için yapılan görüşmelerle ilgili ilk bilgiler İspanyol basınına yansımaya başladı.
Mundo Deportivo'ya göre Başakşehir, Arda için 1,5 yıllık kiralama teklifi sunarken Barcelona ise oyuncuyu satmaya ya da zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralamaya sıcak bakıyor. Müzakerelerin 48 saat içinde olumlu ya da olumsuz sonuçlanması bekleniyor. Gazeteye göre Arda Turan'ın Başakşehir'e transferindeki en büyük engel ekonomik şartlar. Katalanlar 34+7 milyon euro yatırım yaparak aldığı Arda Turan'ı satmak istiyor. Milli futbolcunun 2020'ye kadar olan sözleşmesinin şartlarından kurtulmak isteyen Barcelona'nın talebi ise 20 milyon euro.
Mundo Deportivo Başakşehir'in bu parayı veremeyeceğini yazarken İstanbulekibinin önerisi ise oyuncunun maaşını bölüşerek kiralamak.Coutinho transferinin ardından maaş bütçesinde derin bir açık oluşan Barcelona ise Arda Turan'ın yanı sıra Deulofeu, Aleix Vidal gibi oyuncuları elden çıkararak olası bir finansal fair play probleminden kaçmak istiyor. Gazete kendi kaynaklarına dayanarak görüşmelerin 48 saat içinde tamamlanacağını Barcelona'nın ancak zorunlu satın alma bedeliyle kiralamaya sıcak bakacağını yazdı. Başakşehir ise 1,5 yıl için sponsor desteğiyle toplam 8 milyon euro maliyete katlanmayı göze alıyor.




 ►CNN










Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.