SON DAKİKA
Hava Durumu

  Aziz Yıldırım Akköy'de pota açtı

 Alpaslan YILDIZ  Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım,  Fenerbahçe Çocuk

Haber Giriş Tarihi: 09.12.2017 14:48
Haber Güncellenme Tarihi: 09.12.2017 16:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
  Aziz Yıldırım Akköy'de pota açtı
 Alpaslan YILDIZ 

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım,  Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü’nün “1907 Okul 1907 Pota Projesi” kapsamında Mudanya Akköy İlkokulu ve Nilüfer Doğanköy İlk ve Ortaokulu’nu ziyaret ederek, potaların açılışına katıldı. 

Bursaspor-Fenerbahçe maçını izlemek üzere Bursa’ya gelen Fenerbahçe Spor Kulübü başkanı Aziz Yıldırım’ın ilk durağı Mudanya Akköy İlkokulu oldu. Sarı lacivert süslenen okulda Aziz Yıldırım’ı ellerinde Türk bayrağı ve Fenerbahçe bayrağı sallayan minik öğrenciler karşıladı. Tören öncesi miniklere Başkan Aziz Yıldırım hediyeler dağıtırken, miniklerde çizdikleri resimleri Yıldırım’a hediye etti. Törene Mudanya İlçe Milli Eğitim müdürü Osman Şeker, Marmarabirlik Mudanya Kooperatifi Başkanı Ali Yıldız ve Akköy sakinleri de katıldı. Yıldırım ve beraberindekiler daha sonra Nilüfer Doğanköy’e geçerek burada öğrencilerle buluşup potaları hizmete açtı.  Akköy’deki törene Başkan Aziz Yıldırım’ın yanı sıra Asbaşkan Önder Fırat, Fenerbahçe Kadıköy Şube Başkanı İlyas Bulcay, Fenerbahçe Fatih Şube Başkanı Yahya Uğur, Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü Danışmanı Ece Köprek, Fenerbahçe Dernekler Masası Sorumlusu Murat Boyraz, Hedef 1 Milyon Üye Proje Sorumluları Miraç Çam ve Sema Yula ile Bursa Fenerbahçeliler Dernek Başkanı Barış Karagöz de katıldı.

1907 OKUL 1907 POTA PROJESİ

Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü’nün, çocukları ve gençleri basketbol sporu ile tanıştırmak amacıyla bahçesinde potası olmayan 1907 okula basketbol potası kurulmasını ve basketbol topu hediye edilmesini hedefleyen bir sosyal sorumluluk projesi. Proje kapsamında Bursa’da pota kurulacak diğer okullar şöyle: Nilüfer Özlüce Rasim Özdenören A.İ.H.L., Yıldırım Yunus Emre İlk / Ortaokulu, Orhaneli Demirci Ortaokulu, Mudanya Çayönü İlk / Ortaokulu ve Kestel Çataltepe İlk/Ortaokulu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.