SON DAKİKA
Hava Durumu

Başarılı Sporculardan Taban'a ziyaret 

Belediye Başkanı Alper Taban, yapılan çeşitli sportif müsabakalarda Türkiye derecesi elde eden Ömer Osman Çağlayan Özel Eğitim Mesleki Eğit

Haber Giriş Tarihi: 20.12.2017 17:27
Haber Güncellenme Tarihi: 20.12.2017 19:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Başarılı Sporculardan Taban'a ziyaret 
Belediye Başkanı Alper Taban, yapılan çeşitli sportif müsabakalarda Türkiye derecesi elde eden Ömer Osman Çağlayan Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi öğrencilerini makamında ağırladı.

Sercan Güler

Farklı şampiyona ve müsabakalarda derece elde eden 4 öğrenci, Okul Müdürleri Mustafa Öztürk, Müdür Yardımcısı ve Özel Umut Yolu Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Gülistan Dağdelen ile Beden Eğitim Öğretmenleri Cihan Taş nezaretinde Belediye Başkanı Alper Taban’ı ziyaret ederek başarılarını paylaştılar. Belediye Başkanı Alper Taban, Ömer Osman Çağlayan okulunun idareci, öğretmen ve öğrencilerinin elde ettikleri başarılardan dolayı kendisini ziyaret ettiğini ifade ederek; “Biz de bu ziyaretten dolayı çok mutlu olduk. Hani derler ya marifet iltifata tabidir diye, biz çocuklarımızı sembolikte olsa hediyelerle başarılarını takdir edelim istedik. Bu öğrencilerimizin özellikle Bowling alanında Hacer Bilge Can ve Gizem Çelik arkadaşlarımızın elde ettiği Türkiye şampiyonası dereceleri var. Atletizmde de Onur Çağlar ve Ferhat Gökmen arkadaşlarımızın elde ettiği 1’incilik ve 3’üncülük başarıları var. Ben elde ettikleri bu başarılardan dolayı kendilerini tebrik ediyorum. Bununla yetinmemeleri ve bu başarıların artarak devam etmesini temenni ettiğimi de ifade etmek istiyorum. Ben bu süreçlerde emeği olan değerli öğretmenlerimize, okul idaresine ve velilerimize de teşekkür ediyorum. İnşallah daha güzel başarılarda birlikte olmayı diliyorum” diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.