SON DAKİKA
Hava Durumu

Başbakan'dan Alex De Souza'ya telefon

F.Bahçe’den olaylı bir şekilde ayrılan eski kaptan Alex de Souza, dün akşam hiç beklemediği bir telefon aldı. Arayan Recep Tayyip Erdoğan’

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2012 13:03
Haber Güncellenme Tarihi: 08.10.2012 14:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
F.Bahçe’den olaylı bir şekilde ayrılan eski kaptan Alex de Souza, dün akşam hiç beklemediği bir telefon aldı. Arayan Recep Tayyip Erdoğan’dı. Öte yandan sambacı, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bile gündeme geldi.

F.Bahçe’ye vedasının ardından bugün ilk kez konuşacak olan Brezilyalı, dün aldığı bir telefonla şaşkına döndü. Daha önce Aziz Yıldırım’la birlikte Recep Tayyip Erdoğan’ı makamında ziyaret eden Alex, dün akşam Başbakan’dan bir destek telefonu aldı.

Erdoğan, sıkıntılı günler geçiren Alex’e şunları söyledi: “Büyük işler yaptın. Yıllarca F.Bahçe için çok şey ifade ettin ama madem bir karar alındı buna saygı duymak lazım. Fakat en azından Türkiye’de kalsaydın.”
BU sözler üzerine duygulanan Alex, Başbakan’a şu cevabı verdi: “Desteğiniz için teşekkür ederim fakat burada kalırsam her adımım takip edilir ve benim üzerimden F.Bahçe’ye zarar verilir. Ülkeme dönsem daha iyi olacak.”

Öte yandan Alex, Meclis gündemmine de geldi. Milletvekilleri Sambacı için şu yorumları yaptılar:
n AK Parti Ankara Milletvekili Salih Kapusuz (Trabzon): “F.Bahçe, önemli bir kulüp fakat bunun bu kadar abartılı şekilde gündemde tutulmasını doğru bulmuyorum.”

*CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce (F.Bahçe): “Alex büyük ve iyi bir oyuncu. F.Bahçe’ye çok şey kattı ama takım her zaman daha büyüktür. Benim fena bir milletvekili olmadığımı söylüyorlar ama büyük ve önemli olan CHP’dir. Tek başına bir milletvekili de oyuncu da hiçtir. Önemli olan camiadır.”
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.