SON DAKİKA
Hava Durumu

Başkan adayları katılmadı Bursaspor kongresi ertelendi

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2014 18:05
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2014 19:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Başkan adayları katılmadı Bursaspor kongresi ertelendi
Bursaspor Kulübünün, çoğunluk sağlanamadığı gerekçesiyle ertelenen olağanüstü kongresi 23 Mayıs'ta yapılacak.

Kongrenin gerçekleştirilmesi planlanan Atatürk Spor Salonu'na, oy kullanma hakkı bulunan 3 bin 370 üyeden 35'i katıldı. Bunun üzerine Kulüp Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Kadir Şankaya, çoğunluk sağlamadığı için genel kurulun 23 Mayıs'a ertelendiğini açıkladı. Şankaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, kulübün yeni başkanının, gelecek hafta bu kez çoğunluk aranmaksızın seçileceğini bildirdi.

Başkanlık için Mesut Mestan, Recep Bölükbaşı ve Cüneyt Özkan'ın yarışacağını dile getiren Şankaya, "Adaylardan sadece Mesut Mestan geldi. İki arkadaşımız herhalde buraya gelme lütfunda dahi bulunmadı. Bu, tabii ki onların sorunu. Ayın 23'ünde ikinci oturumu yapılacak genel kurulun, Bursasporumuza hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi.

Mesut Mestan: "BAZI TRANSFERLERİ BİTİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM"

Mestan ise Bursaspor taraftarlarının, camianın ve kentin önde gelenlerinin kulübe sahip çıkması gerektiğini göstermek amacıyla salona geldiğini söyledi. Arkadaşlarıyla transfer için ön görüşmelerinin sürdüğü bilgisini veren Mestan, bazı transferleri, kongreden önce bitirmeyi düşündüğünü belirterek, Sivasspor'dan Aydın Karabulut ile 4 yıllık ön protokol imzaladıklarını hatırlattı. Protokolün, kongrede başkan seçilmesi halinde geçerli olacağını anlatan Mestan, şunları kaydetti: "Peşinatını da ben ödedim. İnşallah bundan sonraki futbolcuların da ön protokolünü yapacağım. Bu sene hazırlık kampına yetiştirmeyi düşünüyorum. Hazır ve bildiğimiz oyuncular üzerinde yoğunlaştım. İlerleyen süreçlerde gerçekleştirdiğimiz transferleri de kamuoyuyla paylaşacağım."

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.