SON DAKİKA
Hava Durumu

Başkan'a maç yasağı

Bursaspor Teknik Menajeri Süha Sidal, başkan İbrahim Yazıcı’nın rahatsızlığı ile ilgili yaptığı açıklamada, “Bundan sonra başkanım

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2013 12:26
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2013 13:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursaspor Teknik Menajeri Süha Sidal, başkan İbrahim Yazıcı’nın rahatsızlığı ile ilgili yaptığı açıklamada, “Bundan sonra başkanımıza maça gelmeyi yasakladık” dedi. 


Bursaspor Kulüp Başkanı İbrahim Yazıcı, tansiyon yükselmesinden dolayı Medical Park Antalyaspor maçı sonrası protokol tribününde fenalaştı. Sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından özel bir hastaneye götürülen Yazıcı’nın, müşahede altında tutulacağı ve bugün Bursa’ya geleceği öğrenildi. Başkan Yazıcı’nın rahatsızlığı ile ilgili açıklamalarda bulunan teknik menajer Sidal, “Başkanda tansiyon yükselmesi oldu. Bize ‘Siz gidin beni beklemeyin’ dedi. Doktorumuz yanında kaldı. Bugün kontrol amaçlı, uçak yolculuğu ağır gelebilir diye burada kaldı. İnşallah yarın Bursa’mıza gelecek. Bundan sonra başkanımıza maça gelmeyi yasakladık. Bizim maçlar bundan sonra heyecanlı. İnşallah bir an evvel sağlığına kavuşur ve aramıza geri döner” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.