SON DAKİKA
Hava Durumu

Batalla yerine Josue

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in, yeşil beyazlı takımın eski yıldızı Pablo Martin Batalla'nın dönmesine sıcak bakmadığı, yönetimin g

Haber Giriş Tarihi: 10.11.2014 16:32
Haber Güncellenme Tarihi: 10.11.2014 17:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Batalla yerine Josue
Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in, yeşil beyazlı takımın eski yıldızı Pablo Martin Batalla'nın dönmesine sıcak bakmadığı, yönetimin girişimiyle Batalla'nın transferine sponsor olmak isteyen firmanın Josue'nin bonservisine katkı koymaya razı olduğu öğrenildi.
Çin’in Beijing Guoan takımında forma giyen Batalla’nın Bursa’ya sürpriz ziyaretinin ardından Bursa’lı büyük bir firmanın Batalla’nın transferine sponsor olacağı iddia edildi. Batalla’nın Çin kulübüyle olan sözleşmesinde 4 milyon Euro’ya serbest kalır maddesi olmasına karşın yeşil beyazlı yönetimin hedefinde ise Batalla’nın değil, Josue’nin olduğu belirtildi.
24 yaşındaki kiralık yıldızın takıma kısa sürede adapte olup her geçen gün katlayarak performansının üzerine koyması, sezon başında gerek yönetimin gerekse teknik heyetin Batalla konusundaki "alalım" tavrını değiştirmiş durumda.
Başarılı çalıştırıcı Şenol Güneş’in de kendisine Batalla sorulduğunda tercihini Josue’den yana kullandığı ifade ediliyor. Öyle ki Porto’dan kiralık olarak alınan Josue için yönetim harekete geçti. Önümüzdeki hafta içerisinde Josue’nin menajerini Bursa’ya davet etmeye hazırlanan yeşil beyazlı yönetimin Batalla’nın transferine sponsor olacağını açıklayan firma ile görüşüp bu hakkını 6 Milyon Euro bonservis bedeli olan Josue’nin Bursaspor’a kazandırılmasında kullanmak istediği örenildi. Bursa sanayisinin önemli kuruluşlarından olan firmanın da Josue'ye sponsor olmayı kabul ettiği iddia edildi. Performansı ile göz dolduran Josue’yi ise kiralık geldiği Porto kulübünden bir antrenörün izlediği öğrenildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.