SON DAKİKA
Hava Durumu

Batalla'dan Avusturya Kampı Değerlendirmesi

Bursaspor’un Arjantinli yıldızı Pablo Batalla, Avusturya kampını değerlendirdi. Batalla, hazırlık maçında aldıkları sonuçların daha iyi

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2013 12:13
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2013 13:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Batalla'dan Avusturya Kampı Değerlendirmesi
Bursaspor’un Arjantinli yıldızı Pablo Batalla, Avusturya kampını değerlendirdi. Batalla, hazırlık maçında aldıkları sonuçların daha iyi olabileceğini söyledi.

2013-2014 sezonu öncesi ikinci etap çalışmalarını Avusturya’da gerçekleştiren yeşil-beyazlılar, gece geç saatlerde Bursa’ya döndü. Dönüş yolculuğunda kulübün resmi televizyonuna açıklamalarda bulunan Arjantinli yıldız Pablo Martin Batalla, “İyi ve güçlü bir kamp geçirdiğimizi düşünüyorum. Hazırlık maçlarında aldığımız sonuçlar biraz daha iyi olabilirdi. Ama yaptığımız fiziksel yüklemeler bence iyi geçti. Zaten önemli olanda aldığımız sonuçlar değil, ligin başlangıcına kadar hazır olmamız. Bunu da başardığımızı düşünüyorum” dedi.

“AVRUPA’DA Kİ MAÇLARI TEK TEK ELE ALIYORUZ”
UEFA Avrupa Ligi’nde oynayacakları karşılaşmaları tek tek ele aldıklarını dile getiren yetenekli oyuncu, “Önümüzdeki elemeleri geçmek istiyoruz. Daha sonrada gruplara kalıp, Avrupa’da mücadele etme şansını yakalamak istiyoruz” diye konuştu.

EMRE PEHLİVAN: “KAMPLAR FUTBOLCULAR İÇİN SIKINTILI SÜREÇTİR”
Genç oyuncu Emre Pehlivan da, “Yorucu ve güzel bir kamp dönemi oldu. Zorlu takımlarla hazırlık maçları yaptık. Her sezon başı kampı futbolcular için sıkıntılı bir süreçtir. İdmanlara ve yoğun tempoya ayak uydurmak zor oluyor. Buna en iyi şekilde ayak uydurduğumuzu düşünüyorum. İnşallah sezon içinde bunun meyvelerini toplarız” şeklinde konuştu.

ENES ÜNAL: “KENDİMİ GELİŞTİRDİM”
Zorlu ve keyifli bir kamp dönemi geçirdiklerini ifade eden genç yıldız adayı Enes Ünal ise, “İlk kampımızdı ve onun için de heyecanı farklıydı. Biraz da uzun olduğu için gerçekten çok yorulduk. Son maçta da bu belli oldu. Her şey güzeldi ve kendimi de çok geliştirdiğimi düşünüyorum. Bütün genç arkadaşlarımız da bu şekilde düşünüyordur” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.