SON DAKİKA
Hava Durumu

Batalla'dan Fenerbahçe yorumu

Batalla, şampiyon oldukları sezonda Fenerbahçe’ye karşı deplasmanda aldıkları galibiyeti unutamadığını belirtti.     Yeş

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2016 12:32
Haber Güncellenme Tarihi: 10.03.2016 13:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Batalla'dan Fenerbahçe yorumu
Batalla, şampiyon oldukları sezonda Fenerbahçe’ye karşı deplasmanda aldıkları galibiyeti unutamadığını belirtti.
 

 

Yeşil-beyazlı kulübün devre arasında Çin’in Beijing Guoan takımından kadrosuna kattığı eski yıldızı Pablo Martin Batalla, Bursaspor Dergisi’ne açıklamalarda bulundu. Bursaspor’da çok güzel hatıralarının olduğunu ifade eden Batalla, “Ama bu hatıraların çoğu eski stadımızdaydı ve onlar orada kaldı. Dolayısıyla kendi iç sahamızda yeni stadyuma çıkmak, o sahanın da benim alışık olduğum saha olmaması birazcık bana değişik hissettirdi kendimi. Bursaspor formasını giymek zaten yeterince özel ama iç sahada olduğu zaman çok daha özel bir hale geliyor” ifadelerini kullandı.

 

“ÜST DÜZEY BİR TAKIMIZ”

Kalite anlamında üst düzey bir takım olduklarını ifade eden Batalla, “Benimle alakalı soracak olursanız, başlamış ve ortasına gelinmiş bir sezon var. Zaten ben 15 maç oynayabileceğim. O yüzden takıma belli bir süre adapte olayım diyebileceğimiz bir süre yok önümüzde. En hızlı şekilde adapte olmamız gerekiyor. Zamanla daha iyi olacağını düşünüyorum. Takım arkadaşlarımız sezon başından beri birbirlerini tanıyorlar. Birçoğu sadece sezon başından beri birlikteler. Saha dışındaki uyumumuz gerçekten çok güzel. Her şey iyi gidiyor” şeklinde konuştu.

“KARARIMIN DA HALA ARKASINDAYIM”

‘Bursaspor’dan ayrılma kararı aldıktan sonra pişman oldun mu?’ şeklindeki soruyu yanıtlayan yıldız isim, “Aslına bakarsınız hayır. Çünkü ben o dönemdeki teknik direktör yapısıyla çalışamayacağımın farkındaydım. Bu yüzden bu kararı aldım zaten. Dolayısıyla hiçbir zaman geri dönüp de bu kararımı yeniden değerlendirmedim. Ama şu da var tabi; gittiğim yerde bana çok iyi davranılmasaydı, mutsuz olsaydım, ‘ya keşke yapmasaydım bunu’ derdim. Açıkçası şunu da söylemem gerekiyor, bugün Bursa’dayım. Çünkü benim için Bursa, Bursa’dır. Burası benim evim olduğu için döndüm. Ama Çin’de de gerçekten çok mutluydum. Oradaki insanların bana davranışı, kulübün yapısı, hepsi çok olumlu şeylerdi. Belki de çok güzel ve keyifli bir deneyim yaşamasaydım pişmanlık duyabilirdim. O ortamda kalamayacağıma inandığım için gittim. O dönem ki kararımın da hala arkasındayım” dedi.

 

“FUTBOLU BURSASPOR’DA BIRAKMAK İSTİYORUM”

"Futbolu Bursaspor’da mı bırakmayı düşünüyorsun?" sorusuna ise Batalla, “Tabi ki. Ben burayla kontratımı yaparken kendi kafamdaki düşüncem, ‘Evet sen şu anda son kontratını imzalıyorsun’ şeklindeydi. Kontratım 2,5 yıllık. En üst düzeyde oynamak istiyorum bu süreyi. Bakalım imkanlarım ne kadarına en verecek. 2,5 yıl mı oynayabileceğim, 1,5 yıl mı, 2 yıl mı? Buna bakacağız. İhtiyaç duyulmayan bir yerde de ağırlık yapmak hiçbir şekilde istemem. Zaman gösterecek. Futbolu Bursaspor’da bırakmak istiyorum. Çünkü futbolu evinizde bırakmak her zaman daha güzeldir” dedi.

 

"FENERBAHÇE’YE KARŞI KAYBETMEMEK İÇİN SAHAYA ÇIKARSINIZ"

‘Hafızanda kalan en iyi maç?’ sorusuna ise Batalla, “İstanbul’da 2-0 geriden gelip 3-2 kazandığımız Fenerbahçe maçını söylemeliyim. İnanılmazdı. Hepimiz biliyoruz ki Fenerbahçe’ye karşı onların sahasında oynayacağınız zaman kazanmak için değil, öncelikle kaybetmemek için çıkarsınız. ‘Dur bakalım önce bir kaybetmeyelim, ondan sonra ne yapacağız’ dersiniz. Kaybetmemek için sahaya çıktığınız maçta ilk 30 dakikada 2-0 geriye düştüğünüzde, '30 dakikada 2 attılar, bakalım nereye gidecek bu iş’ diye insan bir düşünmeden edemiyor ama o sezon bizi başarıya ulaştıran şeylerden biri o maçta da ortaya çıktı. İnanın bana, belki de şampiyonluğun geldiğini damarlarımızda en çok hissettiğimiz gün o gün soyunma odasına giriş tünelindeydi. Başardığımızı hissettik, yapabileceğimizi hissettik" dedi. (İHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.