SON DAKİKA
Hava Durumu

BESAŞ FUTBOL LİGİ BAŞLADI

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2014 17:05
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2014 18:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
BESAŞ FUTBOL LİGİ BAŞLADI
Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Bursa’nın en büyük ekmek ve besin şirketi BESAŞ’ın her yıl geleneksel olarak düzenlediği BESAŞ Futbol Ligi, Üretim Destek Spor ile Ar-Ge Spor arasındaki açılış maçıyla start aldı.

Tüm çalışmalarında insanı en değerli varlık olarak kabul eden, çalışanlarının güvenli ve sağlıklı bir ortamında çalışmasını sağlamanın yanında, çalışanları düzenlenen çeşitli sosyal faaliyetler ile işe motive etmeyi ilke edinen BESAŞ, her yıl geleneksel olarak düzenlediği Besaş Futbol Ligi’nin 3’üncü sezonunun startını BESAŞ Spor Tesisleri’nde verdi.
BESAŞ Genel Müdür Yardımcısı Can Aydoğan, amaçlarının personel arası kaynaşma ve dostluğu arttırmak olduğunu ve turnuva sayesinde bunu başardıklarını söyledi. Farklı birimlerden kurulu 10 kişilik 8 takımdan oluşan lig, Birleşik Hakemler Kurulu’ndan Sabahattin Ekici’nin yönetiminde 7 hafta içerisinde haftada 4 maç oynanarak tamamlanacak. 28 maç sonunda lig birincisi, ikincisi, üçüncüsü, en centilmen takım, en centilmen futbolcu, gol kralı gibi statülerde başarılı olan takım ve oyunculara kupa ve madalya verilecek.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.