SON DAKİKA
Hava Durumu

Beşiktaş Emre Mor'un peşinde

Beşiktaş yeni teknik direktörü Abdullah Avcı'nın yönetime sunduğu rapor doğrultusunda transfer çalışmasına başladı. Siyah beyazlılar, İ

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2019 11:40
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2019 12:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Beşiktaş Emre Mor'un peşinde
Beşiktaş yeni teknik direktörü Abdullah Avcı'nın yönetime sunduğu rapor doğrultusunda transfer çalışmasına başladı. Siyah beyazlılar, İspanyol ekibi Celta Vigo'da forma giyen Emre Mor'u gündemine aldı.

Teknik direktör Abdullah Avcı ve ekibi genç oyuncu için olumlu rapor verdi. Celta Vigo, Emre Mor'u bedelsiz kiraya vermeye sıcak bakarken Beşiktaş, düşük bir satın alma opsiyonuyla oyuncuyu 1 yıllığına kiralamak istiyor. Celta Vigo'da sıkıntılı bir sezon geçiren ve birkaç kez kadro dışı bırakılan Emre, bu sezon sadece 12 maçta forma giydi ve bu maçlarda gol veya asist yapma başarısı gösteremedi. Sohbet Hattı Telefonda Canlı Ucuz Sohbet Hattı ile en Uygun Ucuz Sex Hattı deneyimini yaşayıp Sohbet Hattı Ucuz 7/24 arayabileceğiniz Seksi Azgın Kadınları tanıyın. Güncel piyasa değeri 2 milyon Euro olan Emre Mor'un kulübüyle olan sözleşmesi 2022 yılına kadar devam ediyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.