SON DAKİKA
Hava Durumu

Beşiktaş'tan zeytin dalı

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı’nın cenazesine katılmak için Bursa’ya gelen Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Türk spor

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2013 18:32
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2013 19:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı’nın cenazesine katılmak için Bursa’ya gelen Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Türk sporu ve tüm Bursaspor camiasına baş sağlığı dileyerek, "Bursaspor ile Beşiktaş arasındaki gerginlikler geride kaldı. Artık camialar arasındaki dostluklarla anılması gerekir” dedi. 


Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı’nın cenazesine katılmak için Bursa’ya geldi. Gazetecilere açıklamalarda bulunan Orman, “Türk sporunun ve tüm Bursaspor camiasının başı sağ olsun. Beklenmedik bir durum ama hayatımızın içinde olan bir şey. Hepimiz bir şekilde Allah’ın rahmetine kavuşacağız. Önemli olan arkamızdan iyi anılmaktır. İbrahim başkan bu kadar seveniyle iyi şekilde uğurlanacaktır. Biz de Bursa camiasına centilmenliğimizi göstermek istedik. Cenazeye katılacağız. Üzüntülüyüz. Allah kalanlara uzun ömürler versin” diye konuştu.
Beşiktaş ile Bursaspor arasındaki gerginlik ile ilgili de konuşan Orman, “Ben Bursaspor ile yapılan maça geldim ve hiç kimse bize terbiyesizlikte bulunmadı. Çok iyi şekilde ağırlandık. Bursalı taraftarlar ile fotoğraflar çekildik. Bu işler geride kalmıştır. Biz Beşiktaş camiası olarak duruşumuzu gösterdik. Artık camialar arasındaki dostluklarla anılması lazım. Bu işler artık geride kalmıştır. Maç içerisinde taraftarlar birbirlerini kızdırmak için tezahüratlar yapabilir. Onun için bu işlerin geride kaldığına inanıyorum” açıklamasını yaptı.

“SPOR DOSTLUK VE KARDEŞLİKTİR”
Kendisinin Bursaspor ile olan ilişkilerine önem verdiğini anlatan Orman sözlerini şöyle sürdürdü:
“Camialar arasında körüklenmeden bir hale getirmemiz gerekiyor. Yaptığım hareketlerden memnunum. Spor, dostluk ve kardeşliktir. Küfürler edilip ve insanların yaralanmalarının kimseye faydası yoktur. Biz burada maç yaptık ve yenildik. Başka bir zaman geliriz yeneriz. Taraftar arasındaki bu durum kimseye fayda sağlamaz. Hatta insanları stadyumdan uzaklaştırır. Beşiktaş büyük bir camia. Bursa’da bir çok taraftarımız var”.
İbrahim Yazıcı ile aralarında eskiye dayanan bir dostluk olduğunun altını çizen Orman, “Her zaman bir araya gelirdik. Kalp krizi geçirdiğinde de ziyaretine gitmiştim. İbrahim Yazıcı ile çok anılarımız var. Hep iyi şeyler anılıyor. Allah’tan rahmet ve o günleri yad etmekten başka yapacak bir şey yok” şeklinde konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.