SON DAKİKA
Hava Durumu

Boccia için ilk nizami salon Gürsu'da

Gürsu Belediyesi geçtiğimiz günlerde bir ilke daha imza atmıştı. Engellilerin zihinsel,sosyal ve psikolojik açılardan gelişimine katkısı olan Boccia

Haber Giriş Tarihi: 16.12.2014 12:14
Haber Güncellenme Tarihi: 16.12.2014 13:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Boccia için ilk nizami salon Gürsu'da
Gürsu Belediyesi geçtiğimiz günlerde bir ilke daha imza atmıştı. Engellilerin zihinsel,sosyal ve psikolojik açılardan gelişimine katkısı olan Boccia sporunun kulüpler şampiyonasının Türkiye’de ilki Gürsu Belediyesinin ev sahipliğinde yapılmıştı.Gürsu Belediyesi ilklere birisini daha ekledi. Türkiye’de Boccia eğitiminin verileceği ilk nizami eğitim salonu Gürsu’da, Gürsu Belediyesince yapıldı.

Gürsu Belediyesince hazırlanan bu salonda, Boccia milli takımını kamp sırasında ziyaret eden Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız “Engelsiz yaşamın merkezi Gürsu, engelsiz spor Boccia sloganımızla yola çıktık. Gürsu’da yatırımlarımızı yaparken, sosyal ve kültürel çalışmaları yürütürken engelli kardeşlerimizi asla unutmuyoruz. Boccia sporuna farklı bir açıdan bakıyoruz. Çünkü, Boccia ile engelli kardeşlerimizin mutluluğu, huzuru,sevinci, özgüveni,başarıyı tatmaları sağlanıyor. Onların yüzündeki tebessüm bizim en büyük mutluluğumuz.” dedi.

Gürsu’da ilklere imza attıklarını ve çalışmalarının hız kesmeden devam edeceğini belirten Yıldız, “Türkiyede ilk Boccia Kulüpler Şampiyonasını ilçemizde gerçekleştirdik. Türkiye’de ilk Boccia nizami eğitim salonunu Gürsu’muza kazandırdık. Bu salonumuzun açılışını da Boccia Milli takımımızın kampı ile gerçekleştirdik. Allah’ın izniyle bu alanda da Gürsu’muzun adını dünyaya duyuracak sporcularımız var.” dedi. Boccia milli takım sporcuları ve antrenörleri ile sohbet eden Yıldız, Milli takım antrenörlerine de gayretlerinden dolayı teşekkür etti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.