SON DAKİKA
Hava Durumu

Bölükbaşı'ndan transfer açıklaması

Bursaspor İkinci Başkanı Recep Bölükbaşı, Serdar ve Batalla için teklif gelmediğini ve beklenen performansı sergileyemeyen Bangura’nın ise

Haber Giriş Tarihi: 03.01.2013 10:57
Haber Güncellenme Tarihi: 03.01.2013 11:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursaspor İkinci Başkanı Recep Bölükbaşı, Serdar ve Batalla için teklif gelmediğini ve beklenen performansı sergileyemeyen Bangura’nın ise kiralanacağını söyledi. 


Yeşil-beyazlı kulübün İkinci Başkanı Recep Bölükbaşı, antrenman öncesi saha kenarında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İkinci yarının tüm takımlara hayırlı olmasını dileyerek söze başlayan Bölükbaşı, "İnşallah güzel bir ikinci yarı yaşarız. İlk yarıda 6'ncı olarak ligi tamamladık. Seri yakalamak arzusundaydık, yakalayamadık. İkinci yarıda o seriyi yakalayıp zirvede olmaya devam edeceğiz. Ligin sonunda da hedeflediğimiz ilk 4'te olmayı hedefliyoruz. Kupada da final oynayıp kupayı almak istiyoruz. Bunları yapacak olan futbolcularımız. Onlara her zaman güveniyoruz. Başarılı olmak istiyoruz. Bunu da yapacak güçteyiz" diye konuştu.

"OZAN İPEK İÇİN GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR"
Kasımpaşa ile Ozan İpek için görüşmelerin sürdüğünü ifade eden Bölükbaşı, "Şu anda görüşmeler devam ediyor. Rakamlar konusunda hemen hemen anlaşma oldu diyebiliriz. Daha sözleşme yapmadık. 5 Ocak'ta transfer başlıyor. Önümüzdeki hafta netleşir. Takas söz konusu değil" dedi.

"ŞENER YARINKİ TOPLANTIDA KESİNLEŞİR"
Polatlı Bugsaşsporlu futbolcu Şener Özbayraklı'nın daha önce teknik ekip tarafından takip edildiğini ve istendiğini belirten İkinci Başkan Recep Bölükbaşı, "Şener de daha önce teknik ekibimizin takip ettiği gelecek vadeden futbolculardan. Büyük ihtimal teknik ekiple toplantı yapacaklar. Onu değerlendireceklerdir. Gereği de basına açıklanacaktır. Şu anda o konuda bilgim yok. Menajerleri de burada. Büyük ihtimal yarınki toplantıda netleşir" diye konuştu.

"HURŞUT İLE İLGİLİ ÇALIŞMAMIZ OLMADI"
Gençlerbirliği'nin yetenekli futbolcusu Hurşut ile ilgili çalışmanın olmadığını ifade eden Recep Bölükbaşı, "Hurşut ile ilgili çalışmamız olmadı. Gazetelerde yer alıyor. Bize gelen bir şey yok. Basında çıkıyor ama bizimle ilgili değil" şeklinde konuştu. Transferde teknik heyetin raporu doğrultusunda hareket ettiklerini belirten Bölükbaşı, "Bu konuda hocamız ve teknik ekibin isteği doğrultusunda hareket edeceğiz. En iyisini hocamız bilir. 5 Ocak'tan sonra transfer dönemimiz var. O dönem içinde bakacağız" şeklinde konuştu.

"SERDAR VE BATALLA İÇİN TEKLİF YOK"
Yeşil-beyazlı ekibin genç savunmacısı Serdar ve Arjantinli yıldızı Batalla ile ilgili kulübe herhangi bir transfer teklifinin gelmediğini kaydeden Bölükbaşı, "Serdar Aziz için kulübe gelen teklif yok. Başkanlar düzeyinde belki olabilir. Biz Serdar'ı ve Batalla'yı vermeyi düşünmüyoruz. Satmayı düşünmüyoruz. Ama çok çok büyük rakamlar olur, Bursaspor'un menfaatleri olur o zaman değerlendiririz. Ama şu anda böyle bir durum söz konusu değil" dedi.

"BANGURA KİRALANACAK"
Kendisinden beklenen performansı gösteremeyen Teteh Bangura'nın kiralanacağını belirten Bölükbaşı, sözlerini şöyle tamamladı: "Bangura genç oyuncu. İlk geldiğinde başarılı maçlar çıkardı. Ancak onu da teknik ekibin raporu doğrultusunda kiralık verilmesi söz konusu. Forsell de kiralanabilir. Yarınki toplantıda hepsi netleşecek."
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.