SON DAKİKA
Hava Durumu

'Bu divan başka divan!'

Bursaspor Kulübü Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Kadir Şankaya, Bursaspor’un birçok sıkıntı ile boğuştuğunu ve bu sıkıntıları cuma g

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2013 19:27
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2013 20:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursaspor Kulübü Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Kadir Şankaya, Bursaspor’un birçok sıkıntı ile boğuştuğunu ve bu sıkıntıları cuma günü gerçekleştirilecek olan divan kurulunda açıklayacaklarını söyledi. 


Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Kadir Şankaya, Özlüce Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısıyla 19 Nisan'da gerçekleştirilecek geniş katılımlı Divan Kurulu toplantısıyla ilgili bilgi verdi. Düzenlenen basın toplantısında konuşan Şankaya, Divan Kurulu'na aralarında Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik gibi isimlerin de yer aldığı, Bursa'ya her anlamda yön veren isimlerin davet edildiğini söyledi.
Bursaspor’un birçok sıkıntıyla boğuştuğunu dile getiren Kadir Şankaya, "Bursaspor'un geleceği bugüne kadar tam manasıyla tartışılmadı. O yüzden bu toplantıyı uygun gördüm. Bursaspor'un sıkıntıları var. Bunları Başkan İbrahim Yazıcı paylaşamıyor. Ben çıkıp bunları tek tek söyleyeceğim. Bugüne kadar bu kadar geniş katılımlı bir Divan Kurulu toplanmamıştı. Devlet büyüklerimizin katılımı önemli. Onlara Bursaspor'un sıkıntılarını aktaracağız. Her zaman söylüyoruz, 'Başka Bursaspor yok' diye. Şimdi destek zamanı. Daha önce çıkan haberlerde de denildiği gibi 'Bu divan, başka divan' olacak. Hem devlet büyüklerimizden hem de Divan Kurulu üyelerimizden 19 Nisan'da yapılacak Divan Kurulu toplantımıza katılımlarını bekliyorum. Bursaspor'a ne kadar değer verildiğini de görmüş olacağız" diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.