SON DAKİKA
Hava Durumu

Bu takım harika bir takım

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gençlik ve Spor Bakanlığının düzenlediği Küçük Erkekler Futbol müsabakalarında Bursa’dan yarı finale k

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2015 18:25
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2015 19:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bu takım harika bir takım
İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gençlik ve Spor Bakanlığının düzenlediği Küçük Erkekler Futbol müsabakalarında Bursa’dan yarı finale kalan 4 takımdan biri olan Mahmudiye İmam Hatip Ortaokulu’nu ziyaret etti.
Ziyarette küçük futbolcularla kucaklaşan Başkan Aktaş, “Mahmudiye İmam Hatip Ortaokulu çok güzel bir başarıya imza attı. Bizde bizzat gelerek kendilerini okullarında ziyaret edelim istedik. İnegöl’ün ismini duyuran, sportif, kültürel ve sosyal manada bir başarı elde eden hangi okulumuz olursa olsun, bizim için önemlidir” dedi.
Aktaş, ilkokulu Şükrü Nail Paşa İlkokulu’nda okuduğunu, aynı zamanda İmam Hatip mezunu olduğunu belirtti. Aktaş, “Bu takım harika bir takım ve çok önemli bir başarıya imza attılar. İmam Hatip’in bu okulda daha İki yıllık bir mazisi var. İki yılda bu başarıları elde eden okulumuz, inanıyorum ki ileri ki yıllarda çok daha güzel başarılar elde edecek. Çünkü sporda alt yapı yatırımı uzun vadede başarılar kazandırıyor” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından Belediye Başkanı Alinur Aktaş öğrencilere İnegölspor forması hediye etti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.