SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da ağlatan yarış

Bursa’da geleneksel olarak düzenlenen okullararası kros il birinciliği yarışmasında genç atletler kıyasıya mücadele etti. Yıldız Kızlar k

Haber Giriş Tarihi: 28.02.2013 14:47
Haber Güncellenme Tarihi: 28.02.2013 15:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa’da geleneksel olarak düzenlenen okullararası kros il birinciliği yarışmasında genç atletler kıyasıya mücadele etti. Yıldız Kızlar kategorisinde yarışan bir genç atlet ise yarışma sonunda fenalık geçirdi. 


Botanik Park’ta gerçekleştirilen geleneksel okullar arası kros il birinciliği yarışmasında yıldız erkekler, genç erkekler, yıldız kızlar ve genç kızlar kategorilerinde toplam 240 öğrenci, birincilik unvanını alabilmek için kıyasıya bir mücadeleye girdi. İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nden gelen hakem heyeti de yarışlarda dereceye giren öğrencileri kaydetti.
Genç erkeklerde 5 bin metre, yıldız erkekler ve genç kızlarda 3 bin metre, yıldız kızlarda ise 2 bin metre koşulan yarışlarda, genç erkekler kategorisinde birinciliği İnegöl Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden Adem Derebaşı alırken, yıldız erkekler kategorisinde Yıldırım Zübeyde Hanım Ortaokulu’ndan Akın Özyürek, genç kızlar kategorisinde Yıldırım Faik Çelik Kız Meslek Lisesi’nden Songül Konak, yıldız kızlar kategorisinde ise Osmangazi Panayır Ortaokulu öğrencisi Merve Kaplan elde etti.

YARIŞ SONUNDA FENALIK GEÇİRDİLER
Yarışlarda birincilik ünvanını alabilmek için kıyasıya mücadele eden genç atletlerden bazıları, yarış sonunda fenalık geçirirken, bazıları ise koşu sırasında sakatlık geçirdi. 112 ekipleri ise koşu sırasında sakatlık geçiren genç sporculara müdahale etti. Yıldız kızlar kategorisinde mücadele eden bir öğrenci yarış sonunda fenalık geçirdi. Sıcak ve yorgunluğun etkisiyle fenalık geçiren sporcuya öğretmenleri müdahale etti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.