SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursagücü'nde hedef 1. lig

Bursa'nın ilk ampute spor kulübü Bursagücü, yeni yönetimiyle 2014-2015 sezonuna iddialı giriyor. Tek bacaklı timsahlar olarak tanınan kulüp, y

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2014 13:22
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2014 14:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursagücü'nde hedef 1. lig
Bursa'nın ilk ampute spor kulübü Bursagücü, yeni yönetimiyle 2014-2015 sezonuna iddialı giriyor. Tek bacaklı timsahlar olarak tanınan kulüp, yeni sezonda 1. Lig kapılarını zorlamayı hedefliyor.

Bursagücü Ampute Spor Klübü yeni yönetimi ve oyuncuları Kültürparak Medya Restoran'a bir araya geldi. Henüz 6 aylık bir mazisi olan, Bursa'nın ilk ve tek ampute kulübü Bursagücü kafilesinin tam kadro iştirak ettiği yemekte, 2014-1015 sezonu planlamaları masaya yatırıldı. Futbol haricinde masa tenisi, voleybol, yüzme ve okçuluk gibi branşlarda boy göstereceklerini belirten Bursagücü Başkanı Faruk Kuzu, "Yeni yönetim olarak görevi devraldık. Sporcu kardeşlerimizle el ele verip Bursa'da güzel şeyler yapmak için bu göreve talip olduk. Hedefimiz takımımızı 1. Lige çıkarmak. 6 aylık bir mazimiz var. Henüz çok yeni bir kulübüz. Kardeşlerimize spor yapabilecekleri alanlar sağlamak ve Bursa'da ampute sporunu popülerleştirmek maksadıyla buradayız. İnşallah daha büyük kitlelere ulaşabiliriz. İlerleyen dönemlerde de yüzme, masa tenisi, okçuluk voleybol gibi branşlarda da şube açmayı planlıyoruz. Şehrimizin ileri gelenlerin de desteğini sağlayıp 25 olan sporcu sayımızı 250 -300 civarına çıkarmayı planlıyoruz" diye konuştu. Bursagücü Kaptanı Erhan Karasu ise, "Yeni yönetimimizle birlikte var gücümüzle çalışacağız. Geçen sene yeni bir kulüp olmamızdan dolayı kötü geçti, fakat bu sezon yeni yönetimimizle birlikte ilk 3 hedefiyle giriyoruz. Umarım başarılı oluruz" dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.