SON DAKİKA
Hava Durumu

'Bursaspor böyle götüremez'

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, kulübün zor durumda olduğunu ve bu şekilde götüremeyeceğini belirterek, “Bursaspor’un yegane

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2013 11:39
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2013 12:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, kulübün zor durumda olduğunu ve bu şekilde götüremeyeceğini belirterek, “Bursaspor’un yegane kurtuluşu yeni stadyumun tamamiyle Bursaspor’un olmasıdır” dedi. 


Yeşil-beyazlı kulübün olağan divan kurulunda açıklamalarda bulunan Başkan İbrahim Yazıcı, “Ben Bursaspor kadar şeffaf olan takım tanımıyorum. Devamlı denetimde, biri bitiyor, biri başlıyor. Kimin ne öğrenmek istediği varsa, kulübe de çağırdık. Biz şampiyon olduk diye ne zaman böbürlendik? Benim kadar şampiyonluktan dolayı vitrine çıkmayan bir başkan var mıdır? Keşke Allah yine bize nasip etse. Bursaspor öyle bir yere geldi ki, şampiyon olduktan sonra rakamlarda uçmaya başladı” dedi.

“BURSASPOR’UN ÖNÜNE İSİM YAZDIRMAM”
Hata yapma lükslerinin olmadığını ifade eden Yazıcı, “Öyle takımlar var. Alıyor bir oyuncu, oynamıyor. Bir oyuncu bizim takıma bedel. Bizim öyle bir gelirimiz yok. Elazığspor’un geliri bizden fazla olabilir. Ona göre reklam almış. Antalyaspor, Medical Park diye önüne yazmış, ne para aldıklarını ben biliyorum. Bursaspor’un önüne herhangi bir şirketin reklamını yazıp, arkasına Bursaspor mu deseydim. Bursaspor önüne yazı yazdırmaz. Para için yapamaz. Biz çalmadık kapı bırakmadık. Bursa’nın birçok şeye sahip çıkması lazım. Bunu ben tek başıma yapamam” diye konuştu.

“BURSASPOR BÖYLE GÖTÜREMEZ”
Bursaspor’un zor durumda olduğunu belirten Yazıcı, “Bursaspor böyle götüremez. Çok sevdiğimiz Bursaspor yarın farklı durumlara gelebilir. Bugün maliyet eksidedir. Bursaspor’un geriye dönük tenkit edebileceğim birçok şeyi olabilir. Bursa’ya bir stat yapılıyor. Seçim öncesi yerinde olacak diye herkes bağırdı. Bizde yerinde olsun dedik. Seçime katılanlar bu stat burada yapılacak dedi. Sonra değişti. Kötü oldu demiyoruz. Yeni yapılan stat muhteşem bir stat. Bursaspor vizyon olarak yukarılarda oynamazsa bu stat dolar mı? Sayın belediye başkanının bir şeyi açıklamasını istiyorum. Arena diye stat yapıldı. Bu stadı Galatasaray Kulübü yapmadı, Galatasaray’a verildi. Galatasaray’ın bir kuruş katkısı yok. Başkanın stadın ticari alanları ile ilgili bir takım düşünceleri var. Şuanda ki stadımızın altında uyduruk dükkanlar var. Bu dükkanların bir tanesini tahliye edemedik” diye konuştu.

“STAT HER ŞEYİ İLE BURSASPOR’UN OLSUN”
Stadyumun iki sene geç olmasını ancak her şeyi ile Bursaspor’un olmasını istediğini belirten Yazıcı, “Bursaspor’un yegane kurtuluşu bu stadın tamamiyle Bursaspor’un olmasıdır. Bu stat mutlaka her şeyi ile Bursaspor’un olursa ki çok yakın tarihte her şeyi ile açıklanması lazım Bursaspor’un ayaklarının üzerinde duruşu ancak böyle olur. Bunu hep beraber seslendirelim.” şeklinde konuştu.

PALA: “HER ŞEYİ İSTEMEK KOLAY”
Başkan Yazıcı’nın ardından söz alan Kent Konseyi Başkanı Semih Pala, Yazıcı’nın açıklamalarına yanıt verdi. Pala’nın Başkan Yazıcı’nın stadyumu tümü ile Bursaspor’a istemesine tepki göstermesinin ardından tartışma yaşandı. Pala, kısa süreli tartışmanın ardından yaptığı açıklamada, “Her şeyi istemek kolay. Havuzlupark’ı al, Özlüce Tesisleri’ni al, her şeyi Bursa versin, sen yöneticilik yap. 250 milyon liralık yatırım. Bunu büyükşehir belediyesi yapıyor. Siz diyorsunuz ki her şeyi ile benim olsun. Önce şu stadı bitirelim. Bunu el birliği ile çözmemiz lazım” dedi.

YAZICI: “STAT BURSASPOR’A VERİLİRSE ZİRVEDE OLUR”
Pala’nın açıklamalarının ardından tekrar söz alan Başkan İbrahim Yazıcı, “Ben Bursaspor’un başkanıyım ve menfaatlerini korumak durumundayım. ‘Bu stat her şeyi ile Bursaspor’un olursa, vizyonunu sürdürür’ dedim. Adı Timsah Arena. Ben sadece orada tribünlere giden Bursaspor isem hiçbir katkısı olmaz. Ben bugünkü tribünleri dolduramıyorum. Galatasaray, isim hakkını dahi büyük paralara sattı. Bütün ticari işlerini kendisi hallediyor. Ben burada neyi tenkit ettim. Bursaspor adına isteğim var. Ben bu işleri bilmeyen biriymiyim. Gerekirse geç olsun. Bu stat tümüyle bana değil, Bursaspor’a verilirse, zirvede olur. Stat bir bitsin ile bu iş olmaz. Stat bitmeden olur. Onu da pazarlarsın. Ben bunları anlattım. Yanlış anlattığımı da zannetmiyorum” diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.