SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursaspor 'dan prim açıklaması

Geçtiğimiz sezonlarda soyunma odasında oyuncuların galibiyet primlerini ikiye katlayan yönetim bu uygulamadan vazgeçti. Takım, Fenerbahçe maçı

Haber Giriş Tarihi: 06.09.2016 17:01
Haber Güncellenme Tarihi: 06.09.2016 18:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursaspor 'dan prim açıklaması
Geçtiğimiz sezonlarda soyunma odasında oyuncuların galibiyet primlerini ikiye katlayan yönetim bu uygulamadan vazgeçti. Takım, Fenerbahçe maçını kazanması halinde normal tarifeye tabi tutulacak. 

Süper Lig’de ilk iki maçında Adanaspor’u yenen, Başakşehir’e ise sahasında mağlup olan Bursaspor’da Fenerbahçe mücadelesi için geri sayım başladı. Yeşil Beyazlılar 11 Eylül Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı rakibini yenmenin hesaplarını yapıyor.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu oyuncularını zorlu karşılaşmaya motive etmeye çalışırken, yönetim bu maçı diğerlerinden ayrı tutmuyor. Geçen yıllarda bazı maçlarda soyunma odasında uygulanan ekstra prim artırımı bu kez tekrarlamayacak.

RUTİN UYGULAMAYA DEVAM

Yönetimde ortak kanı Fenerbahçe maçında takımın kazanması halinde futbolculara ekstra prim verilmemesi yönünde. Bursasporlu futbolcular bu sezon iç saha ve deplasman galibiyetlerinde 15’er bin TL prim almaya hak kazanıyor. İç saha beraberliklerinde prim verilmezken, kulüp deplasman beraberliklerinde oyunculara adam başı 7 bin 500 TL prim dağıtıyor. Oyuncular Şükrü Saraçoğlu’ndan üç puanla dönmeleri halinde rutin uygulamaya tabi tutulacak.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.