SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursaspor Dortmund'a Farklı Mağlup Oldu

Bursaspor, Avusturya kampında oynadığı 4. hazırlık maçında Alman ekibi Borussia Dortmund’a 4-1 mağlup oldu. 

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2013 12:05
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2013 13:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursaspor Dortmund'a Farklı Mağlup Oldu
Bursaspor, Avusturya kampında oynadığı 4. hazırlık maçında Alman ekibi Borussia Dortmund’a 4-1 mağlup oldu. 


Yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabını Avusturya’da sürdüren yeşil-beyazlılar, 4. hazırlık karşılaşmasında Alman ekibi Borussia Dortmund ile karşılaştı. Avusturya’nın Altach kasabasında Cashpoint Arena Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada Alman temsilcisi Dortmund, sahadan 4-1 galip ayrıldı. Dortmund’un gollerini 13. dakikada Lewandowskii 45. dakikada Aubameyang, 62. dakikada Reus ve 69. dakikada Ducksh kaydetti. Yeşil-beyazlıların tek golü ise, yeni transfer Şamil Çinaz attı.

“KENDİMİZİ KANDIRMADAN YOLUMUZA DEVAM ETTİRMEK İSTİYORUZ”
Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, “Skora bakarsanız tabii ki iyi bir skor değil. Maçın geneline baktığımızda oyuncu potansiyeli açısından eksiklerimizi gördük. Oyuncularımızın hangi konumda olduğunu gördük. İlk 45 dakikada esas kadromuz oynadı. Epey pozisyona girdik. Yediğimiz goller çok basitti. Bu maç bizim bundan sonra neler yapmamız gerekeceğini bize gösterdi. Şimdi önümüzde Roma maçı var. Bu maçın önüne ciddi bir rakiple daha maç almayı düşünüyoruz. Önemli rakipler ile oynayarak kendimizi kandırmadan yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.

“HAZIR OYUNCU ALABİLİRSEK TAKIMIN GÖRÜNTÜSÜ DEĞİŞİR”
Mücadelenin ardından oyuncuları ile görüştüğünü dile getiren Karaman, “Hepsi önemli bir tecrübe edindikleri için memnunlar. Sonuçta Borussia Dortmund takımı Şampiyonlar Ligi finali oynamış güçlü bir rakip. Oynayacağımız her takım bu kadar güçlü olmayacak. İlk 45 dakikada oynayan kadromuzun üstüne 4 tane hazır oyuncu katabilirsek bu takımın görüntüsü çok değişir. İşin henüz başındayız. Bundan sonra oynayacağımız 2-3 maç gerçek neticeyi verecek” diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.