SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursaspor evinde kazandı

Spor Toto Süper Lig'de Bursaspor, sahasında Trabzonspor'u 3-2 yendi.  

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2013 10:59
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2013 11:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Spor Toto Süper Lig'de Bursaspor, sahasında Trabzonspor'u 3-2 yendi.


 
Bursaspor -Trabzonspor maçında gülen taraf ev sahibi ekip oldu. Karşılaşmanın ilk yarısında toplam 5 gol atılırken, soyunma odasına 3-2 galip giden yeşil-beyazlılar karşılaşmadan da aynı skorla galip ayrıldı.

Maçta Bursaspor'a 3 puanı getiren golleri 2 ve 35. dakikalarda Batalla ve 44. dakikada Şener attı. Karadeniz temsilcisinin golleri ise 11. dakikada Henrique ve 22. dakikada Halil'den geldi. Bu galibiyetin ardından yeşil-beyazlı ekip puanını 40'a yükselti.Trabzonspor ise 31 puanda kaldı.

Bursaspor cephesi

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, 3-2 kazandıkları Trabzonspor maçına ilişkin, ''Galibiyeti hak ettiğimizi düşünüyorum'' dedi.

Karaman, taraftarlarının da desteğiyle yeniden oyunda üstünlüğü ele almayı bildiklerini belirterek, ''2-1'lik mağlubiyetten önce 2-2'yi yapmak, daha sonra 3-2 öne geçmek, futbolcularım adına tebrik edilecek, alkışlanacak bir durum. Galibiyeti hak ettiğimizi düşünüyorum'' diye konuştu.

Trabzonspor cephesi

Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ise ''Öne geçmemize rağmen basit goller yedik ve faturası ağır oldu'' diye konuştu.

Maçın çekişmeli ve zevkli geçtiğini vurgulayan Kafkas, şunları söyledi:
''Maça şok golle başladık, yenik duruma düştük. Öne geçmemize rağmen basit goller yedik ve faturası ağır oldu. Kazansaydık bizim için farklı olacaktı. Medical Park Antalyaspor ile çok önemli bir maç oynayacağız. Bundan sonra oynayacağımız 7 maç da kolay geçmeyecek.''

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.