SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursaspor, Galatasaray'ı gözüne kestirdi

 Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Pazar günü Galatasaray'a konuk olacak olan Bursaspor'da Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, önemli ve zorlu

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2011 18:25
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2011 19:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursaspor, Galatasaray'ı gözüne kestirdi
 Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Pazar günü Galatasaray'a konuk olacak olan Bursaspor'da Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, önemli ve zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını belirterek, "En iyi mücadelemizi ortaya koyacağız. Sakatlıkları bahane etmeyeceğiz. Keyifli bir karşılaşma olacak. Alnımızın akıyla maçtan ayrılacağız" dedi. 

Özlüce Tesisleri'nde basın açıklamasında bulunan Sağlam, Milli takımın play off'ta çektiği kuranın hayırlı olmasını, turu geçeceklerine inandığını dile getirdi. Galatasaray maçının zorlu geçeceğini bildiklerini ifade eden Sağlam, "Bu hafta önemli ve zorlu karşılaşma oynayacağız. Rakip geçen sezondan sonra bu seneye iyi başladı. Önemli kadroya sahipler ve başlarında tecrübeli hoca var. Bizim zirve yarışındaki önemli rakiplerimizden. Alacağımız iyi sonuç bize avantaj rakibe ise dezavantaj sağlayacak" diye
konuştu.

"ALNIMIZIN AKIYLA MAÇTAN AYRILACAĞIZ" 
Galatasaray karşısında alacakları sonucun gelecek haftalar açısından da önemli olduğunu vurgulayan Sağlam, "Galatasaray'dan sonra Trabzon ile oynayacağız. Alacağımız iyi sonuç moral olacaktır bize. 3 Rivalo puan bizim için çok önemli. Alnımızın akıyla maçtan ayrılacağımıza inanıyorum. Rakibimiz ne kadar iyi ise bizimde 5 haftalık dönemde sadece Sivas dışında oldukça etkiliydik. Keyifli bir maç ortaya çıkacak" şeklinde konuştu.

"SAKATLIKLAR BAHANE DEĞİL" 
Sön dönemde tartışılan mücadele eksikliğini bu maçta sona erdireceklerini ifade eden Sağlam, "Milli takıma giden oyuncular dönüyor. Bangura sakat döndü ondan faydalanamayacağız. Basser de sakat ama oynayabilir. Tagoe, Serdar aramıza katılacak sakatlıkları yok. Geniş bir kadroya sahibiz ama sakatlık olmasını istemiyoruz. Tabi sakatlıkları bahane ederek kendimize kredi oluşturmadık, oluşturmayız. En iyi mücadelemizi ortaya koyacağız" açıklamalarında bulundu.

"BURSASPOR GALATASARAY'A KARŞI RAHAT OYUN SERGİLİYOR" 
Galatasaray'a karşı önemli bir istatistikleri olduğunu belirten Sağlam, "Rakibimize karşı 4 maçta 3 kazanıp 1 berabere kalmışız. Bu istatistik bundan sonraya da yansıyacaktır. Önemli bir istatistik bu bizim için. Bize avantaj rakibe dezavantaj olacaktır. Anlaşılan o ki Bursaspor artık Galatasaray'a karşı rahat oyun sergiliyor. Bir çok takıma karşıda olumlu tablomuz var. Bu tablo daha devam edecektir" ifadelerini kullandı.
Birol Berkem hakkında çıkan haberlerin de yanlış anlaşıldığını belirten Sağlam, sözlerini şu şekilde sürdürdü:
"Birol hoca sportif direktör değil. Öyle bir mevki yok, arayışımız da yok. Bu yanlış anlaşıldı. Saha içindeki görevleri azaltıp saha dışında yönetim ve takım arası koordinasyon görevi ekledik. İzleme komitesi görevi ve antrenörlük görevi devam ediyor. Sorumluluk ekledik, sadece."
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.