SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursaspor iddialı: Şampiyonluk sayımızı artıracağız

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, semt takımlarının çok sayıda şampiyonluğu olduğunu ifade ederek, “İnşallah biz de şampiyonluk say

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2014 17:44
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2014 18:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursaspor iddialı: Şampiyonluk sayımızı artıracağız
Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, semt takımlarının çok sayıda şampiyonluğu olduğunu ifade ederek, “İnşallah biz de şampiyonluk sayımızı ilerleyen dönemde arttıracağız. Tabii bunu yapabilmek kolay değil. Bizim bütçemiz belli, borçlarımızı çözeceğiz” dedi.

Türk Metal Sandikası Bursa Şubeleri Başkanları ve üyeleri, Bursaspor Yönetim Kurulu'nu Özlüce Tesisleri’nde ziyaret etti. Ziyarette konuşan Türk Metal Sendikası Gemlik Şubesi Başkanı Kemal Durmaz, “Türk Metal Sendikası’nın Türkiye genelinde 180 bin üyesi bulunmaktadır. Bursa’da ise 40 bin üyemiz bulunmaktadır. Metal, makine, otomotiv, yan sanayi kuruluşları ile temsil ettiğimiz insanlar genç kesimden oluşuyor. Hemen hemen her kesim Bursaspor ile ilgileniyor. Geçtiğimiz sezon üyelerimiz ile toplandık. Toplu halde Bursaspor maçları için kombine bilet aldık. Her maça üyelerimizi gönderdik. Bu sezon da çok sayıda kombine bilet almak istiyoruz. Geçtiğimiz günlerde genel başkanımız, 'Bursaspor’un formasına küçük bir reklam verebilir miyiz' dedi. Anlaşırsak neden olmasın. Biz istiyoruz. İnşallah Bursaspor’u daha yukarılarda göreceğiz. Bursaspor’umuz ile gurur duyuyoruz” diye konuştu.

BÖLÜKBAŞI: "BURSASPOR'UN KALICI GELİRE İHTİYACI VAR"
Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı ise Bursa'nın çok büyük bir marka olduğunu vurgulayarak, “Bursa sanayisi ile aynı zamanda işçi kenti. Geçtiğimiz gün Türk Metal Sendikası Gemlik Şubesi Başkanımız Kemal Durmaz ile yaptığımız görüşmede formamıza reklam alma konusunu görüşmüştük. Aslında forma reklamı çok yakışır. Sizin bu yaklaşımınız bizleri heyecanlandırdı. Bizlere yapılan ziyaretler tamamlandığında bizler de TOFAŞ ve Oyak Renault fabrikalarının CEO’larını ziyaret edeceğiz. Bursa ülkemizin otomotiv sektörünün lokomotifi. Sizlerin desteği bizler için çok önemli. Bursaspor’un kendi ayakları üzerinde durabilmesi için kalıcı gelirlere ihtiyacı var” şeklinde konuştu.

"BORÇLARIMIZI ÇÖZECEĞİZ"
Semt takımlarının çok sayıda şampiyonlukları olduğunu hatırlatan Bölükbaşı, “İnşallah biz de şampiyonluk sayımızı ilerleyen dönemde arttıracağız. Tabii bunu yapabilmek kolay değil. Bizim bütçemiz belli. Borçlarımızı çözeceğiz. Bizim çok iyi taraftarımız var. Onların istekleri var. Ben ve arkadaşlarım inanıyoruz. İnşallah güzel şeyler olacak” ifadelerini kullandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.