SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursaspor kasasına 6.5 milyon TL

SPOR TOTO SÜPER LİG'İN 23. HAFTASINDA DEPLASMANDA KARŞILAŞTIĞI ESKİŞEHİRSPOR'U 1-0'LIK SKORLA MAĞLUP ETMESİNİ BAŞARAN YEŞİL-BEYAZLILAR, TEKNİK DİREKTÖR HAMZA HAMZAOĞLU İDARESİNDE LİGDEKİ 4. GALİBİYETİNİ DE ALDI. (MESUT ALAN/BURSA-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 29.02.2016 12:33
Haber Güncellenme Tarihi: 29.02.2016 13:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursaspor kasasına 6.5 milyon TL
Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun göreve gelmesinin ardından ligde çıktığı 8 maçta 14 puan toplayan Bursaspor, 6.5 milyon TL’yi de kasasına koydu.
 

 

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında deplasmanda karşılaştığı Eskişehirspor'u 1-0'lık skorla mağlup etmesini başaran yeşil-beyazlılar, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu idaresinde ligdeki 4. galibiyetini de aldı. Deneyimli teknik adamın göreve geldiği 16. haftadan bu yana hanesine 14 puan yazdıran Timsah, Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) galibiyete ve beraberliğe verdiği primlere göre 6 milyon 500 bin TL’yi de kasasına koydu. Yeşil-beyazlı takım, Hamzaoğlu yönetiminde çıktığı 8 karşılaşmada 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde etti. Üst üste oynadığı Mersin İdmanyurdu, Trabzonspor ve Gaziantepspor karşılaşmaları ile ligde son oynanan Eskişehirspor karşılaşmasında 3 puana uzanan Bursaspor, Konyaspor ve Gençlerbirliği karşılaşmalarından ise puan çıkaramadı. Yeşil-beyazlı takım, Medipol Başakşehir ve Fenerbahçe maçlarında ise sahadan bir puanla ayrıldı. Bu periyotta çıktığı 8 maçta rakip fileleri 13 kez havalandıran yeşil-beyazlılar, kalesinde ise 11 gol gördü. Timsah, ligde çıktığı son iki karşılaşmada kalesinde gol görmedi. Sezona Ertuğrul Sağlam yönetiminde başlayan ve genç teknik adamın görevde kaldığı 13 haftada 15 puan toplayan Timsah, Hamza Hamzaoğlu’nun göreve gelmesinin ardından ise 8 maçta 14 puan hanesine yazdırdı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.