SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursaspor seri peşinde

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında yarın kendi sahasında oynayacağı Sivasspor karşılaşmasından 3 puan ile ayrılarak seri yakalamak

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2015 14:06
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2015 16:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursaspor seri peşinde
Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında yarın kendi sahasında oynayacağı Sivasspor karşılaşmasından 3 puan ile ayrılarak seri yakalamak istiyor.
 

Spor Toto Süper Lig’de geçtiğimiz hafta deplasmanda oynadığı Kasımpaşa maçında rakibini 1-0 yenerek moral bulan Bursaspor, yarın sahasında Sivasspor’u konuk edecek. Ligin ilk 9 haftalık periyotunda 12 puan toplayan Timsah, Sivasspor engelini 3 puan ile aşarak seri yakalamak istiyor. Bursa Atatürk Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşma saat 19.00’da başlayacak.

21. RANDEVU
Bursaspor ile Sivasspor, yarın ligde 21. kez karşı karşıya gelecek. İki ekip arasında geride kalan 20 maçın 8’sinden yeşil-beyazlılar galibiyet ile ayrılırken, 10 maçta ise Sivasspor gülen taraf oldu. 2 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Ev sahibi ekip bu karşılaşmalarda rakip fileleri 31 kez havalandırırken, Sivasspor ise 36 kez gol sevinci yaşadı.

DÜDÜK BİTNEL’DE
Bursa Atatürk Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşmada İstanbul bölgesi hakemlerinden Deniz Ateş Bitnel düdük çalacak. Bitnel’in yardımcılıklarını Serkan Ok ve Erdem Bayık yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi Tayfur Özkan, çizgi hakemleri ise, Sarper Barış Saka ile Erdoğan Özkaya olacak.

BURSASPOR’DA GÖZLER NECİD’DE
Yeşil-beyazlı ekipte ise sakatlığı bulunan Dany ile kart cezalısı Jorquera ve Josue zorlu karşılaşmada görev alamayacak. Öte yandan ligde 6 maçta rakip fileleri 7 kez havalandıran Necid, Sivasspor maçında teknik direktör Sağlam’ın en büyük kozu olacak. Ayrıca Sağlam'ın yarınki maçta sistemi değiştirerek 4-4-2 dizilişiyle takımını sahaya çıkaracağı, ayrıca Kasımpaşa maçının kadrosuna göre 2 değişiklik yaparak, Stoch ve Josue'nin yerine Cuenca ile Tom De Sutter'i ilk 11'e monte etmesi bekleniyor.

BURSASPOR SON ÇEYREKTE VURUYOR
Öte yandan 9 haftası geride kalan Spor Toto Süper Lig'de 11 kez fileleri havalandıran Bursaspor, bu gollerin büyük çoğunluğunu son 15 dakikada buldu. İlk 45 dakikada sadece 3 gol atabilen yeşil-beyazlılar, son 15 dakikada ise 5 gol atmayı başardı.

MUHTEMEL 11
Yeşil-beyazlı takımın Sivasspor maçında şu ilk 11 ile çıkması bekleniyor:
“Mert, Advincula, Sivok, Serdar, Emre, Cuenca, Bekir, Faty, Dzsudzsak, Tom De Sutter ve Necid.”
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.