SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursaspor stadyumunda zemin şoku

BURSASPOR'UN İKİNCİ YARIDAN İTİBAREN MAÇLARINI OYNAMAYA BAŞLADIĞI YENİ STADINDA ZEMİN PROBLEMİ YAŞANDIĞI ÖĞRENİLDİ. (İHA/BURSA-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 01.02.2016 11:24
Haber Güncellenme Tarihi: 01.02.2016 12:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursaspor stadyumunda zemin şoku
Bursaspor'un ikinci yarıdan itibaren maçlarını oynamaya başladığı Büyükşehir Belediyesi Stadyumu'nda zemin hayal kırıklığına uğrattı.
 

 

Yeşil-beyazlı takımda zemin sıkıntısı yaşanıyor. Atatürk Stadyumu'nda Türkiye'nin en iyi zeminine sahip olan yeşil-beyazlı takım, Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda ise bu konuda büyük sıkıntı yaşıyor. Stadyum açıldıktan sonra oynanan 3. maçta zeminin büyük oranda yıpranması herkesi hayal kırıklığına uğrattı. Teksas taraftarlarının yer aldığı güney tribün tarafındaki yarı sahada çimlerin büyük oranda yıprandığı ve gelecek maçlar için endişe verdiği görüldü. Amedspor maçının ardından zeminden şikayet eden Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ise, "Biz pas yapan ve iyi zeminde top oynayan takımız. Stadyumumuz yeni olmasına rağmen zemin çok iyi değil. Top hep sekiyor. Oyuncularımın kafası yerdeydi. Oyuna adapte olamadık. Bunların etkisinde kalınca moraller bozuldu" dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.