SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursaspor Teknik Direktörü Buz istifa etti

Bursaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, yeşil-beyazlı takımdaki geleceği ile ilgili, “Önümüzde kongre süreci var. Bu süreci göz önüne ala

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2014 10:16
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2014 11:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursaspor Teknik Direktörü Buz istifa etti
Bursaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, yeşil-beyazlı takımdaki geleceği ile ilgili, “Önümüzde kongre süreci var. Bu süreci göz önüne alarak ve bu olayın yeni yönetimle ilgili önünü açarak, bugünkü görevim sona ermiştir. Gerçekten bu göreve beni layık gördükleri için Bursaspor taraftarlarına, herkese teşekkür ediyorum. Onları çok seviyorum” dedi.

Spor Toto Süper Lig'in son haftasında Bursaspor, evinde ağırladığı Gaziantepspor'u 3-1 mağlup etti. Bursaspor Teknik Direktörü İrfan Buz ve genç futbolcu Ozan Tufan, karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu.
Karşılaşmanın önemine değinen Buz, “Bizim için gerçekten bugünü galibiyetle bitirmek çok önemliydi. Zor bir süreçte aldığımız bu onurlu görevi galibiyetle bitirmek istiyorduk. İlk devre oynamadık ama devre arası biraz sesli olmak zorunda kaldım. Önemli olan galibiyetti. 46 puanla bitirdik. İstediğimiz yer tabii ki değil. Bursaspor çok daha iyi yerlere layıktır. Ne olursa olsun lige yakışır şekilde bitirmek durumundaydık. Ozan Tufan ile ilgili gururluyuz. 19 yaşında. Bizim için önemli. Bursaspor her zaman Milli Takım'a futbolcu kazandırmak durumundadır. Önümüzde kongre süreci var. Bu süreci göz önüne alarak ve bu olayın yeni yönetimle ilgili önünü açarak bugünkü benim görevim sona ermiştir. Gerçekten bu göreve beni layık gördükleri için Bursaspor taraftarlarına, herkese, teşekkür ediyorum. Onları çok seviyorum.” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.