SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursaspor ve Kasımpaşa 12. kez karşılaşacak

Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında Avrupa kupalarına katılma mücadelesi veren Bursaspor, Kasımpaşa'yla 12. lig maçını deplasmanda oynayacak. Spo

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2015 14:57
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2015 15:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursaspor ve Kasımpaşa 12. kez karşılaşacak
Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında Avrupa kupalarına katılma mücadelesi veren Bursaspor, Kasımpaşa'yla 12. lig maçını deplasmanda oynayacak.
Spor Toto Süper Lig’de Avrupa kupalarına katılma mücadelesi 29. hafta maçlarıyla devam ediyor. 47 puanla 4. sırada bulunan Bursaspor yarın Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda saat 13..00’da oynanacak maçta rakibiyle 12. kez karşılaşacak. Bu zorlu mücadelede orta hakem Özgür Yankaya olurken Yankaya’nın yardımcılıklarını Gökhan Memişoğlu ve Mehmet Cem Hanoğlu yapacak. Müsabakada dördüncü hakem ise Yiğit Peşin olacak.

BURSASPOR ÜSTÜNLÜĞÜ VAR
Bugüne kadar ligde oynanan maçlarda konuk ekip Bursaspor’un üstünlüğü bulunuyor. Yeşil-beyazlılar bugüne kadar rakibine sadece 2 kez sevinme şansı verirken 7 maçtan galibiyetle ayrıldı. 2 mücadele ise eşitlikle sonuçlandı. 2015-2015 sezonunun ilk devresinde Bursa’da oynanan maçta ise Bursaspor rakibini 5-1’lik net bir skorla yenmeyi başarmıştı.

EN ÇOK GOL ATAN VE YİYEN KARŞI KARŞIYA
Sezon başından itibaren sergilediği futbolla beğeni toplayan Bursaspor, kaydettiği 56 golle Spor Toto Süper Lig’in en çok gol atan takımı ünvanını elinde bulunduruyor. Kasımpaşa ise kalesinde gördüğü 57 golle ligin en çok gol yiyen takımı konumunda. İstanbul temsilcisi bu sezon kalesinde 5 kez 5 ve üzeri gol gördü. Kasımpaşa son oynadığı maçta Çaykur Rizespor’u mağlup ederek 5 haftadan sonra ilk galibiyetini alırken, Timsahlar en son İstanbul Başakşehir karşısında ilk yarısını 1-0 geride kapattığı maçın sonunda rakibini 4-1 yenmeyi başarmıştı.
Yeşil-beyazlılarda stoper Renato Civelli’nin sakatlığı devam ederken tedavileri süren Şamil Çinaz ile Belluschi’nin durumu maç saati belli olacak.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.