SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursaspor'da başkan adayından transfer hamlesi

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2014 10:21
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2014 11:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursaspor'da başkan adayından transfer hamlesi
Bursaspor Kulübü'nün olağanüstü genel kurulu öncesi başkan adayı Mesut Mestan, Sivasspor'dan Aydın Karabulut ile 4 yıllık ön protokol imzaladı. 

Mestan, sezon sonu Sivasspor ile sözleşmesi sona erecek Aydın Karabulut'u transfer görüşmesinde bulunmak üzere menajeri Erdem Karagöl ile Bursa'ya davet etti. Mestan'ın ofisinde gerçekleştirilen görüşmede taraflar her konuda prensipte anlaşma sağladıktan sonra Aydın Karabulut 4 yıllık ön protokole imza attı. Bursaspor Kulübü Başkan Adayı Mestan, yaptığı açıklamada, olağanüstü genel kurulda başkan seçilmesi halinde Aydın Karabulut'un 4 yıl süreyle yeşil-beyazlı formayı giyeceğini kaydetti.

Deneyimli oyuncu da Mesut Mestan'ın başkan seçilmesi halinde yeşil-beyazlı formayı giyeceği için heyecanlı olduğunu dile getirerek, "Geçmişte Bursaspor formasını giyememek tamamen benim dışımda gelişen bir olaydı. Bunu daha önce de açıklamıştım. Şimdi inşallah her iki taraf için de hayırlısı olur. Bu transferi çok istemesinden dolayı Sayın Mesut Mestan'a çok teşekkür ederim. Yeşil-beyazlı forma altında büyük hedefler için mücadele edeceğim" diye konuştu.

Mestan'ın olağanüstü genel kurulda başkan seçilmesi halinde Aydın Karabulut'un resmi sözleşmeyi imzalayacağı, bu süreye kadar ön protokolün geçerli olduğu bildirildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.