SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursaspor'da mali kriz bitmiyor!

Yönetim Timsah Arena’nın kombine gelirlerini temlik göstererek 15 milyon liralık kredi aldı. Yeşil-beyazlı kulüpte, Timsah Arena tamamlanmadan gelirl

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2015 14:24
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2015 15:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursaspor'da mali kriz bitmiyor!
Yönetim Timsah Arena’nın kombine gelirlerini temlik göstererek 15 milyon liralık kredi aldı.
Yeşil-beyazlı kulüpte, Timsah Arena tamamlanmadan gelirler temlik ediliyor. Bursaspor yönetimi, mevcut kredinin üzerine yeni stadyumunun kombine gelirleri de ilave edilerek 15 milyon liralık kredi aldı. Yeşil-beyazlıların, toplam 115 milyon lira kredi çektiği öğrenildi.

KAMP ALMANYA’DA
Öte yandan Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam kendisine sunulan kamp merkezlerinden Almanya’daki tesisleri beğendi. Yeşil-beyazlılar, 20-31 Temmuz tarihleri arasında Bielefeld’de kamp yapacak. Bursaspor’un burada Porto, B.Dortmund, Hamburg ve M’Gladbach gibi önemli takımlarla hazırlık maçı yapmak için anlaşmaya çalıştığı öğrenildi.

SAĞLAM’A YILLIK 1 MİLYON 250 BİN EURO
Öte yandan Ertuğrul Sağlam'ın alacağı ücret de ortaya çıktı. Sağlam, yeşil-beyazlı kulüpte başarı primleri hariç yıllık 1 milyon 250 bin Euro alacak. Sağlam daha önceki döneminde 1 milyon 200 bin, geçen sezon Şenol Güneş ise toplamda 1 milyon 200 bin Euro almıştı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.