SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursaspor'da müzikli antreman

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında deplasmanda oynaycağı Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Antrenman sahasına te

Haber Giriş Tarihi: 07.03.2013 11:55
Haber Güncellenme Tarihi: 07.03.2013 12:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursaspor, Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında deplasmanda oynaycağı Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Antrenman sahasına teknik direktör Hikmet Karaman'ın isteği doğrultusunda müzik sistemi kurulurken, yeşil-beyazlı oyuncular çalan müzik eşliğinde çalıştı. 

 



 

Teknik direktör Hikmet Karaman yönetiminde gerçekleşen antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü. Ayak tenisi çalışması ile başlayan antrenman, ısınma hareketleri ile devam etti. Basına 20 dakikası açık olarak gerçekleştirilen çalışmanın, basına kapalı bölümünde ise taktik ağırlıklı çalışma yapıldığı öğrenildi. Antrenmana sakatlıkları süren Basser ve Pinto ile izinli olan Forsell katılmadı.
Yeşil-beyazlılar, yarın yapacağı antrenman ile Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürecek.

ANTRENMAN SAHASINA MÜZİK SİSTEMİ
Yeşil-beyazlıların antrenmanında teknik direktör Hikmet Karaman, oyuncuların motivasyonunun artması için sahaya müzik sistemi kurdurdu. Bursasporlu futbolcuların antrenmana çıkış sırasında çalan müzik karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedikleri gözlenirken, kurulan müzik sistemi oyuncular arasında da gülüşmelere sebep oldu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.