SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursaspor'da sponsorluk anlaşması

Yeşil-beyazlı kulüp, online ofis ürünleri satışı yapan Ofix.com ile 1 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı.    

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2016 14:31
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2016 15:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursaspor'da sponsorluk anlaşması
Yeşil-beyazlı kulüp, online ofis ürünleri satışı yapan Ofix.com ile 1 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı.

 

 


Bursaspor Kulübü, online ofis ürünleri satışı yapan Ofix.com ile 1 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı.

Külübün internet sitesinde yapılan açıklamaya göre, Özlüce Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza törenine Bursaspor Genel Müdürü Erhan Başoğlu ve Ofix.com kurucularından Alptekin Yıldız katıldı.

İmza töreninde konuşan Başoğlu, Bursaspor’un her alanda olduğu gibi kırtasiye ihtiyaçlarını da sponsorlar aracılığıyla karşılayarak kulübün giderlerini azaltma konusunda küçük de olsa adımlar attığını belirterek, şunları kaydetti:

"Ofix.com ailesine Bursaspor’a katkı sağladıkları için çok teşekkür ediyorum. Elektronik alışveriş günümüzde çok ilerledi. Bu iş birliğinin uzun yıllar başka mecralarda da devam etmesini diliyorum. Alptekin Bey, masa tenisi oynadığını iletti. Bizim de erkek ve bayan masa tenisi takımlarımız var. Tamamen altyapıdan yetiştirdiğimiz sporcularımız ile erkeklerde 1.lig, bayanlarda süper ligde mücadele ediyoruz. Bu noktadan hareket ederek Ofix.com’un önümüzdeki sezondan itibaren masa tenisi takımımıza sponsor olması konusunda kendilerinden söz aldık. Bu söz doğrultusunda sözleşmemizin Bursaspor’a ve Ofix.com’a hayırlı olmasını diliyorum."

Alptekin Yıldız ise partnerlik olarak en uygun spor kulübünün Bursaspor olduğunu düşündükleri için ilk sponsorluklarını Bursaspor ile yaptıklarını ifade etti.

Bu sponsorlukla Ofix.com'un 1 yıllığına Bursaspor’un ofis malzemelerini tedarik edeceğini aktaran Yıldız, şu ifadeleri kullandı:

"Allah izin verirse Bursaspor ile uzun yıllar çalışmak istiyoruz. Eğitimle ilgili de yaklaşık 4 yıldır desteklerimiz sürüyor. Sporla ilgili bir şeyler yapalım dediğimizde aklımıza gelen ilk kulüp Bursaspor oldu. Sporun önemini çok geç fark ettim. 40 yaşındayım, yürüyüş ve masa tenisi oynuyorum. Spora yatırımı ve bu işi iyi yapan kuruluşlarla iş birliği yapmak istiyoruz. Bursaspor’un bizim için çok güzel partner olacağını düşündük. Sağlam ofis çalışanları var. Bizim yapacağımız ilk çalışmalar bu noktalarda olacak. Başlangıç olsun istiyoruz. Önümüzdeki yıllarda hem Bursa hem de Bursaspor ile ortak projeler yapmak amacındayız. İnşallah sponsorluğumuz bize ve Bursaspor Kulübüne hayırlı olur."

Konuşmaların ardından sponsorluk anlaşması imzalandı.


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.