SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'ya madalya!

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün milli sporcusu Serdar Deniz, ‘22. Uluslararası Palandöken Alp Disiplini Kayak Kupası’nda, ‘Kayak S

Haber Giriş Tarihi: 22.12.2015 16:58
Haber Güncellenme Tarihi: 22.12.2015 17:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'ya madalya!
Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün milli sporcusu Serdar Deniz, ‘22. Uluslararası Palandöken Alp Disiplini Kayak Kupası’nda, ‘Kayak Slalom’ yarışlarında 3. olarak büyük bir başarıya imza attı.
 

 

Türkiye Kayak Federasyonu tarafından düzenlenen ‘22. Uluslararası Palandöken Alp Disiplini Kayak Kupası’ yarışlarına Türkiye’nin yanı sıra Türkiye, Slovenya, Slovakya, Macaristan, Fransa, Bosna Hersek, Kosova, Lübnan, Yunanistan, Ukrayna, Hindistan ve Özbekistan’dan 58 sporcu katıldı. Yarışmada Türkiye’yi temsil eden sporculardan Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün milli sporcusu Serdar Deniz, ‘Kayak Slalom’ yarışlarında 3. olarak büyük bir başarıya imza attı. Erzurum Palandöken pistinde yapılan yarışlarda Serdar Deniz, büyükler kategorisinde 36 sporcunun katıldığı slalom yarışlarında güçlü rakiplerini geride bırakarak 3.’lük sevincini yaşadı. Genç sporcu, 1. Bosna Hersekli Eman Emric ve 2. Macar Benjamin Szollos’un ardından üçüncü olarak Bursa’ya madalya ile dönmeyi başardı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.