SON DAKİKA
Hava Durumu

CAS'tan Fenerbahçe'ye İyi Haber

Fenerbahçe'den borsaya gönderilen açıklamada "UEFA Tahkim Kurulu'nun, kulübümüzün 2 yıl süreyle UEFA müsabakalarından men yönündeki k

Haber Giriş Tarihi: 18.07.2013 15:53
Haber Güncellenme Tarihi: 18.07.2013 16:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
CAS'tan Fenerbahçe'ye İyi Haber
Fenerbahçe'den borsaya gönderilen açıklamada "UEFA Tahkim Kurulu'nun, kulübümüzün 2 yıl süreyle UEFA müsabakalarından men yönündeki kararın yürütmesi CAS tarafından durdurulmuştur" denildi.

Fenerbahçe Futbol AŞ'den borsaya gönderilen açıklamada "UEFA Tahkim Kurulu'nun, kulübümüzün 2 yıl süreyle UEFA müsabakalarından men yönündeki kararın yürütmesi CAS tarafından durdurulmuştur" denildi.


Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, FB TV'ye yaptığı açıklamada, sarı-lacivertli takımın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon mücadele edebileceğini belirterek, şu ifadeleri kullandı:

" Fenerbahçe adına gelişmeler olmakta. İki yıldır süren bu şike ve teşvik sürecinde hepimiz çok üzüldük, üzülüyoruz da. Hak etmediğimiz şeyleri yaşadık, yaşıyoruz da. Dün futbolcularımızın açıklamalarından, taraftarımızın, kongre ve divan üyelerimizin bize olan desteklerinden dolayı hepsine, kısaca Fenerbahçe camiasına teşekkür ediyorum. İçeride hainler de var, ama bunlar da zaman içinde temizlenecektir. Şunu bilsin bütün Fenerbahçeliler, Fenerbahçe Futbol Takımı bu yıl Şampiyonlar Ligi'nde yarın başlayacak kurayla beraber yoluna devam edecektir."

Süreçte kendilerine destek veren avukatlara teşekkür eden Yıldırım, "Bu mücadele sonuna kadar devam edecek ve Fenerbahçe'nin haklı olduğunu da hem Türkiye hem de bütün dünya öğrenecek" diyerek sözlerini tamamladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.