SON DAKİKA
Hava Durumu

Civelli ve Pinto'nun akibeti belli...

Bursaspor'da takımdan gönderilmesi düşünülen Renato Civelli ve Sebastian Pinto’nun akıbeti belli oluyor. Yeşil-beyazlıların bugün iki oyunc

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2014 14:43
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2014 15:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Civelli ve Pinto'nun akibeti belli...
Bursaspor'da takımdan gönderilmesi düşünülen Renato Civelli ve Sebastian Pinto’nun akıbeti belli oluyor. Yeşil-beyazlıların bugün iki oyuncunun menajerleriyle masaya oturacağı öğrenildi.

Yeşil-beyazlılarda yabancı futbolcular konusunda önemli gelişmeler yaşanıyor. Fernando Belluschi dışındaki tüm yabancı futbolcuları gönderme kararı alan Bursaspor’da gözler İstanbul’da bugün yapılacak kritik zirveye çevrildi. Bursaspor İkinci Başkanı ve Transfer Komitesi üyesi Hasan Gülayan ile Genel Menajer Adil Cenkçiler İstanbul’da Sebastian Pinto ve Renato Civelli’nin menajerleriyle masaya oturacak. Bursaspor heyetinde görevine dönen tercüman Volkan Çay da hazır bulunacak. Gülayan ve Cenkçiler İstanbul’da Sebastian Pinto’nun menajeri Hernan Heguera ile Civelli’nin menajeriyle yapacakları görüşmede her iki oyuncudan da kendilerine kulüp bulmalarını iletecek. Pinto ve Civelli’nin Bursaspor’la sözleşmeleri 2015 yılının haziran ayına kadar devam ediyor. Futbolcular için temsilcilerin öncelikle Bursaspor’dan birikmiş alacaklarını talep edecekleri sonrasındaysa önümüzdeki yıldan doğan hakları için pazarlık yapacakları öğrenildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.