SON DAKİKA
Hava Durumu

Cüneyt Çakır'ın yöneteceği maç belli oldu

Euro 2016'da Pazartesi günü oynanacak olan İtalya-İspanya maçını FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır'ın yöneteceği bu maç te

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2016 15:14
Haber Güncellenme Tarihi: 25.06.2016 16:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Cüneyt Çakır'ın yöneteceği maç belli oldu
Euro 2016'da Pazartesi günü oynanacak olan İtalya-İspanya maçını FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır'ın yöneteceği bu maç tecrübeli hakemin turnuvadaki 3.maçı olacak.
 

 

 

 

Fransa'da devam eden EURO 2016'da Son 16 Turu'nun önemli karşılaşmalarından biri olan İspanya-İtalya maçı için Cüneyt Çakır görevlendirildi.

Daha önce grup karşılaşmaları sürecinde Belçika - İrlanda Cumhuriyeti ve Portekiz - İzlanda maçlarını yöneten Çakır, 27 Haziran Pazartesi günü saat 19.00'daki İspanya-İtalya maçında görev yapacak. Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Hüseyin Göçek ve Barış Şimşek ilave yardımcı hakem olarak görev yapacağı maçın dördüncü hakemi ise İngiliz Martin Atkinson olacak.

UEFA 6 hakemi evine yollamıştı
UEFA, EURO 2016'da görev yapan 6 hakemi ülkesine geri gönderirken ülkemizi temsil eden Cüneyt Çakır'ın turnuvaya devam edeceği belirtilmişti. İskoç William Collum, Rumen Hategan, Rus Karasev, Çek Kralovec, Norveçli Moen ve Fransız Turpin, turnuvaya veda eden isimler olmuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(yenişafak)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.