SON DAKİKA
Hava Durumu

Deniz Yılmaz: 'Bursaspor'da aile ortamı var'

BURSASPOR’UN GOLCÜ OYUNCUSU DENİZ YILMAZ, TRABZONSPOR FORMASIYLA TİMSAH ARENA’YA İLK ÇIKTIĞINDA TÜYLERİNİN DİKEN DİKEN OLDUĞUNU BELİRTEREK, "İNŞALLAH ALLAH BANA DA NASİP EDER BÖYLE TARAFTARI ARKAMA ALMAYI’ DEDİM VE BU TRANSFERLE GERÇEKLEŞTİ" DEDİ. (MESUT ALAN/BURSA-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 07.02.2016 11:56
Haber Güncellenme Tarihi: 07.02.2016 12:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Deniz Yılmaz: 'Bursaspor'da aile ortamı var'
Bursaspor’un golcü oyuncusu Deniz Yılmaz, Trabzonspor formasıyla Timsah Arena’ya ilk çıktığında tüylerinin diken diken olduğunu belirtti.
 

 

Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında dün sahasında Medipol Başakşehir ile karşılaşan Bursaspor, sahadan 3-3’lük eşitlikle ayrıldı. Yeşil-beyazlıların Trabzonspor’dan kadrosuna kattığı golcü oyuncu Deniz Yılmaz, Bursaspor’da çıktığı ilk maçında iki asist yaparak yıldızlaştı. Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Yılmaz, “Güzel bir maçtı. İyi mücadele ettik. Atmosfer süper. Yazık oldu, o kadar emek verdik. Kırmızı kart gereksiz bir karttı. Son 20 dakikada maçtan koptuk. Elimizden geleni yaptık ama ne yazık ki 3 puanı alamadık. 10 kişiyle yine de iyi mücadele ettik” şeklinde konuştu. Takım içindeki arkadaşlığın da üst düzey olduğunu dile getiren golcü isim, “Herkes açık kollarla beni karşıladı. Aynı aile ortamı var. Takımımdan çok memnunum. İyi karakterli oyuncularımız, hocamız, başkanımız var. Herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.