SON DAKİKA
Hava Durumu

Derbi ertelendi

Galatasaray- Fenerbahçe derbisi güvenlik nedeniyle ertelendi.   Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında bu akşam oynanacak Galatasaray - Fenerbah

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2016 18:29
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2016 19:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Galatasaray- Fenerbahçe derbisi güvenlik nedeniyle ertelendi.

 

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında bu akşam oynanacak Galatasaray - Fenerbahçe derbisi güvenlik gerekçesiyle ileri bir tarihe ertelendi.
Süper Lig'in 26. haftasında TT Arena'da saat 20.00'de oynanacak Galatasaray - Fenerbahçe derbisi güvenlik gerekçesiyle ileri bir tarihe ertelendi. İl Güvelik Kurulu ilk olarak mücadelenin seyircisiz oynanmasına karar vermişti. Saat 17.00'de stat kapılarının açılmasının ardından verilen bu karar sonrası içeri giren taraftarlar da dışarı çıkarıldı. Takımların tesislerinden 17.30 sıralarında çıkması beklenirken, iki ekip de henüz stada doğru yola çıkmadı. Yaşanan gelişmelerin ardından her iki kulübün yetkilileri ile yapılan görüşmelerin ardından mücadelenin ertelenmesine karar verildi.
TFF'nin internet sitesinden yapılan açıklamada, "Bu akşam oynanması planlanan Galatasaray - Fenerbahçe müsabakası, İstanbul Valiliği'nin aldığı karar doğrultusunda kulüplerimizle de görüşülerek ileri bir tarihe ertelenmiştir. Galatasaray - Fenerbahçe karşılaşmasının tarihi önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşılacaktır" denildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.