SON DAKİKA
Hava Durumu

Dündar, Dünya Şampiyonlarını Altınla Ödüllendirdi

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Çek Cumhuriyeti’nde katıldıkları Dünya Şampiyonasında birinci olan Osmangazi Belediye Spor Kulüb

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2013 17:28
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2013 18:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Dündar, Dünya Şampiyonlarını Altınla Ödüllendirdi
Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Çek Cumhuriyeti’nde katıldıkları Dünya Şampiyonasında birinci olan Osmangazi Belediye Spor Kulübü Atletizm Takımı sporcuları ve antrenörlerini altınla ödüllendirdi.


Çek Cumhuriyeti’nin Karlovy şehrinde düzenlenen ve 23 ülkeden 850 sporcunun katıldığı Dünya Liselerarası Atletizm Şampiyonasında mücadele eden Osmangazi Belediye Spor Kulübü sporcularından Songül Konak 1500 metrede, Rümeysa Efe 3 adım atlamada dünya birincisi olurken, cirit atmada Tuğba Yeni dünya ikincisi olmuştu. Bugüne kadar Dünya, Avrupa ve Balkan olmak üzere yetiştirdiği 38 şampiyon sporcuyla, adını Türk spor tarihine altın harflerle yazdıran Osmangazi Belediyespor’un şampiyon sporcuları ile hocaları, Başkan Dündar tarafından çeyrek altın ile ödüllendirildi. Şampiyon sporcuların elde ettiği başarının, sadece Bursa değil, Türkiye’nin gururu olduğunu ifade eden Başkan Mustafa Dündar, “Sporcularımızın başarısı ile gurur duyuyoruz. Bugüne kadar Osmangazi’de sporun her alanına yatırım gerçekleştirdik. Bu yatırımları yaparken, böyle dünya şampiyonu sporcuları görmeyi hayal ettik. Bizlere bu gururu yaşatan sporcularımızı tebrik ediyorum” dedi.
Dündar, konuşmasının ardından, Dünya Liselerarası Atletizm Şampiyonası’nda rekor üstüne rekor kırarak Dünya Şampiyonu olan Songül Konak, Rümeysa Efe ve Dünya İkincisi Tuğba Yeni ile, şampiyon sporcuların antrenörü Abdurrahman Deriş’i tebrik ederek hediyelerini verdi.
(YS)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.