SON DAKİKA
Hava Durumu

Dünya şampiyonu İznikli sporcu transfer oldu

 Dünya şampiyonu İznikli milli güreşçi Enes Uslu, İstanbul Sancak Tepe Belediyesi Güreş Kulübü'ne transfer oldu. Enes Uslu, 2016

Haber Giriş Tarihi: 15.01.2018 19:39
Haber Güncellenme Tarihi: 15.01.2018 21:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Dünya şampiyonu İznikli sporcu transfer oldu
 Dünya şampiyonu İznikli milli güreşçi Enes Uslu, İstanbul Sancak Tepe Belediyesi Güreş Kulübü'ne transfer oldu.

Enes Uslu, 2016 yılında Fransa’nın Macon şehrinde düzenlenen Gençler Dünya Şampiyonası’nın son gününde Rus rakibi Akhmed Usmanov’u 7-6’lık skorla yenerek dünya şampiyonu olmuştu. Türkiye’ye altın madalya kazandıran Uslu, İstanbul Sancak Tepe Belediyesi Güreş Kulübü'ne transfer oldu. Uslu, geçtiğimiz gün kulüp ile anlaşma imzaladı.

Enes Uslu, “5 yıldır ter döktüğüm, emek verdiğim, adına gururla güreştiğim Bursa Büyükşehir Belediyesi Güreş Kulübü'ne veda ederek, İstanbul Sancaktepe Belediyesi Güreş Kulübü ile yeni bir sayfa açtığımı, yeni bir maceraya Bismillah dediğimi siz değerli destekçilerime ve sevenlerime duyurmak istiyorum. Bursa Büyükşehir Belediyesi Güreş Kulübü adına güreştiğim süre zarfında, bu seviyeye gelmemde büyük emekleri olan çok değerli hocalarıma, ustalarıma, takım arkadaşlarıma, masörümüze, en alt kademeden en üst kademeye kadar bütün kulüp çalışanlarımıza ve yöneticilerimize canı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum. Yeni girmiş olduğum bu yolda, daha fazla çalışıp, şanlı bayrağımızı gururla dalgalandırmak için elimden geleni yapacağımı sizlerin bilmesini istiyorum. Siz değerli sevenlerimden, destekçilerinden dualarınızı bekliyorum. Rabbim utandırmasın, muvaffak kılsın inşallah” dedi.  (İHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.