SON DAKİKA
Hava Durumu

Fenerbahçe 7 eksikle çalıştı

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Sivasspor'la deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Can Bartu Tesisleri'nde, teknik

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2015 13:06
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2015 14:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Fenerbahçe 7 eksikle çalıştı
Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Sivasspor'la deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.
Can Bartu Tesisleri'nde, teknik direktör İsmail Kartal yönetimindeki antrenmana salonda yapılan kuvvet çalışmasıyla başlayan sarı-lacivertliler, daha sonra sahaya çıktı. Bireysel çalışmaların ardından futbolcular dar alanda minyatür kale maç yaptı. Hırslı oldukları gözlenen sarı-lacivertliler, antrenmanı koşuyla tamamladı.
Gribal enfeksiyona yakalanan Emmanuel Emenike, Gökhan Gönül ve Bekir İrtegün antrenmana katılmazken, bu futbolculara serum tedavisi uygulandığı belirtildi. Sakatlığı bulunan Emre Belözoğlu kısa bir süre fizyoterapist eşliğinde antrenman yaparak özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdü. Sarı-lacivertlilerde Mehmet Topal takımdan ayrı koşu yaparken, sakatlığı süren Mehmet Topuz'un özel program dahilinde hazırlıklarına devam ettiği öğrenildi.
Bu akşam dünya evine girecek olan Selçuk Şahin ise teknik direktör İsmail Kartal'dan özel izinli olduğu için antrenmana katılmadı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.