SON DAKİKA
Hava Durumu

FETÖ'cü Harput'un ihanetine taraftar tepkili

Bursaspor taraftarları, Bursa merkezli Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda göz altına alınan eski Bursa Valisi Şahabettin Harput'u protesto etti. ( Ali Atmaca - Anadolu Ajansı )

Haber Giriş Tarihi: 01.08.2016 12:03
Haber Güncellenme Tarihi: 01.08.2016 13:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
FETÖ'cü Harput'un ihanetine taraftar tepkili
Bursaspor taraftarları, FETÖ üyesi olduğu iddiasıyla göz altına alınan Harput'u, Bursa Valiliği görevini yürütürken yaptığı uygulamalarla Bursaspor taraftarlarının "haksız" yere ceza almasına sebebiyet verdiği gerekçesiyle protesto etti



Bursaspor taraftarları, Bursa merkezli Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda göz altına alınan eski Bursa Valisi Şahabettin Harput'u protesto etti.

Teksas Taraftarları Derneğinin öncülüğünde yüzlerce yeşil-beyazlı taraftar, Harput'u, Bursa Valiliği görevini yürütürken yaptığı uygulamalarla Bursaspor taraftarlarının "haksız" yere ceza almasına sebebiyet verdiği gerekçesiyle Cumhuriyet Meydanı'nda protesto etmek için toplandı.

Burada, FETÖ ve elebaşı Fetullah Gülen'e tepkilerini sloganlarla dile getiren taraftarlar, ellerindeki "Kötü kedi Şahabettin" yazılı pankartla 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'na kadar yürüdü.

Grup adına konuşan Dernek Başkanı Mehmet Güzelsöz, bu protestoyu yapmalarının sebebinin 2011'de yaşadıkları olayların "komplo" olduğunu tekrar göstermek olduğunu söyledi.

O günlerde bunu dile getirdiklerinde insanların kendilerine inanmakta güçlük çektiğini belirten Güzelsöz, şöyle konuştu:

"Bugünlerde yaşadığımız bu trajediyle bu gerçeklik gün yüzüne çıkmıştır. Bize yapılan haksızlığının yükünü hafifletmek ve birilerine seslerini duyurmak adına çaba göstereceğiz. Arkadaşlarımız ve Bursa halkıyla bu zor günlerde devletimize ve milletimize sahip çıkıyoruz. İnşallah bu devlet düşmanlarından güzel ülkemizi kurtaracağız."

Bursa merkezli 28 Temmuz'da başlatılan FETÖ/PDY operasyonu kapsamında, aralarında eski Bursa Valisi Şahabettin Harput, eski İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya ve eski Bursa Vergi Dairesi Başkanı İbrahim Saydam'ın bulunduğu 152 kişi gözaltına alınmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.