SON DAKİKA
Hava Durumu

FIFA U20 Dünya Kupası

FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası yarı final karşılaşmasında yarın Bursa’da karşı karşıya gelecek olan Fransa ve Gana takımları, basın to

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2013 11:00
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2013 12:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
FIFA U20 Dünya Kupası
FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası yarı final karşılaşmasında yarın Bursa’da karşı karşıya gelecek olan Fransa ve Gana takımları, basın toplantısı düzenledi. 


Bursa Atatürk Stadyumu’nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Fransa U20 Milli Takımı Teknik Direktörü Pierre Mankowski, “Gana maçın başından sonuna dek mücadeleyi bıramayan bir takım. Bunun için biz yarın ki maçta öncelikle çok dikkatli olacağız. Yarın zorlu bir rakip ile oynayacağız. 90 dakika sonunda finale çıkan taraf olmak için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Gana zor bir rakip. Amacımız bu zorlu maçı kazanıp finale yükselmek. Gana, maçın başından sonuna dek mücadeleyi bırakmayan bir takım. Bunun için biz yarınki maçta öncelikle çok dikkatli olacağız" şeklinde konuştu.
Mankowski ayrıca, Bursa Atatürk Stadyumu’nun zemininin turnuva boyunca gördüğü statlardan en iyisine sahip olduğunu söyledi.
Genç sol bek oyuncusu Lucas Digne ise, rakiplerini iyi tanıdıklarını ve finale kalma adına yarın ki maçta ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdi. Lucas, “Rakibin gücünü biliyloruz ama korkmuyoruz. İyi bir takım ama onların şu ana kadar aldığı sonuçlar bizi ilgilendirmez" şeklinde konuştu.

TETTEH: “SONUCA GİTMEK İSTİYORUZ”
Gana U20 Milli Takımı Teknik Direktörü Sellas Tetteh ise, Fransa ile oynacakları yarı final karşılaşmasına galibiyet parolası ile çıkacaklarını ve ne olursa olsun iyi futbol oynamak istediklerini söyledi. Tetteh, "Bizim kadromuzdaki tüm oyuncular kıybetli ve biz onların kıymetlerini biliyoruz. Kadrodaki oyuncular bu maçlarda oynayacak kapasiteleri olduğu için kadroya çağrıldılar. Onlar da sahaya çıkıp ellerinden geleni yapacaklardır. Öncelikli hedef elbette güzel futbol oynamak. Ne olursa olsun iyi futbol oynamak ve sonuca gitmek istiyoruz" dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.