SON DAKİKA
Hava Durumu

Filipe Josue, imzayı attı

Bursaspor'da geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giyen orta saha oyuncusu Filipe Josue, kendisini 1 yıllığına yeşil-beyazlı renklere bağlaya

Haber Giriş Tarihi: 13.07.2015 17:07
Haber Güncellenme Tarihi: 13.07.2015 18:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Filipe Josue, imzayı attı
Bursaspor'da geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giyen orta saha oyuncusu Filipe Josue, kendisini 1 yıllığına yeşil-beyazlı renklere bağlayan resmi sözleşmeye imza attı.
Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen imza törenini yönetim kurulu üyeleri Ahmet Bozdemir ve Konuralp Yeşil de takip etti. İmza töreninde konuşan Filipe Josue, sözlerine Müslüman aleminin Kadir Gecesi'ni kutlayarak başladı. Diğer transfer teklifleri ile ilgilenmediğini ve Bursa'nın kendisi için ilk seçenek olduğunu dile getiren Josue, "Tüm kulübe, tüm şehre bana burada verilen şans için teşekkür ediyorum. Burada olmaktan çok mutluyum. Ama özellikle teşekkür etmek istediğim biri var o da kulüp başkanımızdır. Kendisini benim burada olmamı istedi, bunu bana hep söyledi. Kalktı geldi, menajerimle, kulübümle görüştü. Benim burada olmam için en üst düzey çaba sarf etti. Başka seçeneklerde olur transferde ama benim Bursa ilk seçeneğimdi. Buraya gelmek istiyordum. Diğer seçeneklerle ilgilenmedim. Şimdi buraya geldiğim için çok mutluyum. Bunun yanında Futbol Şube Sorumlumuza da çok teşekkür ediyorum. Onun da kapısı bize hep açıktı" dedi.
"ŞİMDİ GEÇEN YIL YAPTIKLARIMIZDAN DAHA FAZLASINI YAPMA VAKTİ"
Yeşil-beyazlı taraftarlara da desteklerinden ötürü teşekkür eden Josue, "Bu ara dönemde, transfer döneminde mesajları ile sosyal medyadan gönderdikleri mesajlarla benim burada olmamı istemişlerdi. Onlara da çok teşekkür ediyorum. Şimdi yeni bir sayfa açılıyor. Şimdi yaptıklarımızı bir üst seviyeye çıkarmak vakti, geçen yıl yaptıklarımızın daha fazlasını yapma vakti. Benim bunu başarabilmek için elimden geleni yapacağım" diye konuştu.
KOCAMAN: "BONSERVİSİNİN YÜZDE 30'UNU ALDIK"
Futbol Şube Sorumlusu Necmettin Kocaman ise, "Bursaspor'umuzun değerini bilen, Bursa'yı seven, bizimle birlikte olmak isteyen bir futbolcu ile sözleşme imzalamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Transferde temel ilke, oyuncunun en bizim kadar bizimle olmak istemesi çok önemlidir. Josue çok sevilen, başarılı bir oyuncu. Bu imza taraftarımızı da çok mutlu edecektir. Takıma daha büyük katkı sağlayacağından şüphemiz yok. Kendisi kalmak istediğini söyleyince biz de Porto'dan bonservisinin yüzde 30'unu alarak aramıza kattık. Kendisine kendi dilinde 'Evine hoş geldin' diyorum" şeklinde konuştu.
İmza töreninin sonunda Filipe Josue, isminin yazılı olduğu 10 numaralı forma ile basın mensuplarına poz verdi. Yeşil-beyazlıların Josue'yi 1 milyon euro bedelle bonservisinin yüzde 30'unu alarak, 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattığı öğrenildi.
JORQUERA ÇARŞAMBA GÜNÜ GELİYOR
Öte yandan, yönetim kurulu üyesi Necmettin Kocaman, takımdan ayrılan Belluschi'nin yerine transfer edilen Şilili orta saha oyuncusu Cristobal Jorquera'nın çarşamba günü Bursa'ya geleceğini, perşembe günü ise sözleşmeye imza atarak kampa yetişeceğini ifade etti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.