SON DAKİKA
Hava Durumu

Floransa'da Bursa'yı temsil edecekler

İtalya Devlet Televizyonu RAI'nin ev sahipliğinde bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Avrupa Kulüp Kanalları Zirvesi, 4-6 Nisan tarihlerinde İtalya

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2013 19:42
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2013 20:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
İtalya Devlet Televizyonu RAI'nin ev sahipliğinde bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Avrupa Kulüp Kanalları Zirvesi, 4-6 Nisan tarihlerinde İtalya'nın Floransa kentinde gerçekleşecek. Zirve'de Türkiye'yi de Bursaspor TV temsil edecek.


Manchester United, Barcelona, Liverpool, Arsenal, Bayern Münih, Milan, Celtic, Benfica, İnter, Juventus ve Lazio gibi kulüp televizyonlarının yöneticilerinin katılacağı asamblede Bursaspor Kulübü’nün resmi televizyonu olan Bursaspor TV'yi ise Genel Müdür Mehmet Gerçeksi ve Genel Müdür Yardımcısı Burak Uçar temsil edecek. Toplantıda, Avrupa'da kulüp kanallarının gelişimi, yaygınlaşması, yeni program formatları, kanallar arası ilişkiler ve kulüp televizyonculuğu ile ilgili yeni uygulamalar masaya yatırılacak.
Gerçeksi ve Uçar, İtalya'daki asambleye katılacak yabancı temsilcilere yönelik olarak, Bursaspor Kulübü ve Bursaspor TV'yi tanıtan bir sunum da gerçekleştirecek.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.